Balhatun'un çeyiz odası ( çok eksiğim var çok :) )

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
Son Güncelleme : 20.04.2014 Pazar : Mobilayalarımı da ekledim

Canlarım herkese kocaman selamlar :KK69: Nasılsınız bakalım.... Balhatun'da geç kalmış olarak çeyiz telaşına başladı.
:KK1:aslına bakarsanız yavaş davranmamın sebebi çok şükür memleketimin adetleri :KK16:Bizde (erzurumda) kızın çeyiz içi eşyalarını yani tabak çanak çbk tk. tencersi bardağına varana kadar kızın teyzesi halası amcası dayısı vs hediye alır. E bende tek kız olunca halalarım teyzelerim marka model sen beğen parasını biz verelim dediler. hal böyleyken bende ağırdan aldım :KK69: işte bunlarda yavaştan aldıklarım bakalım yorumlarınız neler olacak....

cem ardıç seramik 7li set $cem.jpg korkmaz junnior günlük çelik tencerelerim $korkmaz.jpg king çaycım $king.jpg beko blendır (halam aldı) $belndr.jpg deri 2li tepsim canım ablam almış öylesine $deri.jpg Karaca 42 parça kahvaltı tk. $karaca-kahvalti-takimlari.jpg Karaca 89 parça yemek takımı $1karaca_kare_yemek_takimi_fiyonk_6.jpg taç nevresim tk 2 tane $ESTÝVA PEMBE.jpg Gelin pike tak. fransız dantelli $DSCN0863.JPG

Keçe kapı süsümüz ve amerikan servislerimiz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703547&page=3

Cici mutfağım için severek aldığım eşyalarımmm :KK69:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703547&page=4&p=34612681#post34612681

Yatak örtüm, salon için peçete takımım, günlük yemek takımım, cici banyom için aldıklarımdan bazıları ve sevdicekle kış geceleri bitki çayı içmek için aldığım Porland Kardan Adamlı Fincanlarım :) -11.04.2014 güncellemesi ile :KK69:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703547&page=4

Veee mobilyalarımmm :KK69: :KK69:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709553&p=34868878#post34868878

Şimdilik bunlar var canlarım tabi sandık içi hariç..
. :KK69: Başka kendim neler alabilirim kızlar lütfen yardım... yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Kızlar yenileme panelinden sürekli resim ekleyemediğim için linkleri koyuyorum :)

Son düzenleme:
canım aldıkların cok guzelmıs bn hersymı kendm aldm topıgmden bkablrsn :KK9:

korkmaz çelik tencerelerin güzelmiş canım bende ondan alıcam sanırım inş. kullanışlıdır.. bi sürü eksiğimiz var :KK43: çatal bıçak seti, saklama kapları, mutfak gereçleri, havlu falan alabilirsin modası geçmiyor zaten :KK61:

Cok sağolun kızlar :KK69: zaten neye el atsam babam sen dur hepsini toptan alırım diyor. Hevesi kalsın da istemiyorum. Bende bari ufak şeylerden alayım diyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallah:nazar:Eksik çok bitermi hiç al al bitmiyorlar vallahi ama büyük parçaları aradan çıkarmaya başlamışsın çkb takımı alınabilir peşinden nevresim ve havlularını çoğaltabilirsin bende Erzurumluyum bu arada ama bu adetten hiç haberim yoktu :KK58::KK4::KK60:Elektriklilerine ağırlık verebilirsin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey:nazar::KK16:

Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallah:nazar:Eksik çok bitermi hiç al al bitmiyorlar vallahi ama büyük parçaları aradan çıkarmaya başlamışsın çkb takımı alınabilir peşinden nevresim ve havlularını çoğaltabilirsin bende Erzurumluyum bu arada ama bu adetten hiç haberim yoktu :KK58::KK4::KK60:Elektriklilerine ağırlık verebilirsin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey:nazar::KK16:

Aaa valla mi :) saçı derler hatta. Ckb tk. En büyük halam alacakmış,diğer çeliklerimi ortanca halam, bardak tkm küçük amcam alacak. Bulaşık mak.büyük amcam,çamaşır mak.ortanca amcam, elektirikli aletleride teyzelerim :)

Uzun bir aradan sonra gördüm senii :KK16:
Çok güzeller güle güle kullan canımm :KK16:

Her şeyin çok güzel, güle güle kullan canım:KK16::KK16: Adetiniz de çok hoşmuş ya, bizde hala amca sorarmış ama daha soran eden olmadı, e haliyle insan da alıyor yavaş yavaş... Ama şöyle süpürgemi biri alsa, bi eksiğimi biri güzel olurdu bu süreçte. Bizde herkes bool boll cam kase getiriyor:KK31::KK1::KK1:

Her şeyin çok güzel, güle güle kullan canım:KK16::KK16: Adetiniz de çok hoşmuş ya, bizde hala amca sorarmış ama daha soran eden olmadı, e haliyle insan da alıyor yavaş yavaş... Ama şöyle süpürgemi biri alsa, bi eksiğimi biri güzel olurdu bu süreçte. Bizde herkes bool boll cam kase getiriyor:KK31::KK1::KK1:

Heheheh :KK70: bizde de alacağız dediler ama daha tık yok. Bakalım hele canım ya :)

Aaa valla mi :) saçı derler hatta. Ckb tk. En büyük halam alacakmış,diğer çeliklerimi ortanca halam, bardak tkm küçük amcam alacak. Bulaşık mak.büyük amcam,çamaşır mak.ortanca amcam, elektirikli aletleride teyzelerim :)

Ne güzel böyle ya peki takıda takıyorlarmı hem eşyaları alıp maşallah :KK31::KK52:

Masallah, ceyizin hayirli ugurlu olsun...
Ana parcalari hemen hemen almissin, gerisini de halledersin zaten...
Simdiden keyifli alisverisler, huzurlu bir evlilik, mutlulukla kullanacagin ceyizler dilerim... :KK34:

Ne güzel böyle ya peki takıda takıyorlarmı hem eşyaları alıp maşallah :KK31::KK52:

Evet canım büyük amcam bilezik yapacağım demiş anneme ama diğerleri de yapacak ama ne yapacak bilmiyorum :)

Masallah, ceyizin hayirli ugurlu olsun...
Ana parcalari hemen hemen almissin, gerisini de halledersin zaten...
Simdiden keyifli alisverisler, huzurlu bir evlilik, mutlulukla kullanacagin ceyizler dilerim... :KK34:

Teşekkür ederim <3 başka ufak tefek şeyleri de alacağım inşallah.

Evet canım büyük amcam bilezik yapacağım demiş anneme ama diğerleri de yapacak ama ne yapacak bilmiyorum :)

Vallahi oldukça iyiymiş biz sanırım farklı ilçelerdeniz:KK60: bizde yok öyle birşey olsaydı çok iyi olurdu ama :KK52:

Vallahi oldukça iyiymiş biz sanırım farklı ilçelerdeniz:KK60: bizde yok öyle birşey olsaydı çok iyi olurdu ama :KK52:

Siz nerden canım. Benim babamlar askaleli ama merkezde büyümüşler hep. Sukrupasa tarafında.

Benim teyzemin kizida ispirli ile evli.onlarda da yoktu :)

X