Balgamda kan

Başlığı okuyunca aklımdan binbir türlü senaryo geçti.umarım okurken korkmam dedim.balta kanlı sonuçta.cinayet mi işlendi.kan kendiliğinden mi geldi oraya..töbe est.içeriğe yorum yapayım,geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

Baltamda kan basligini okuyunca yurtdisinda yesillikler içinde bir ev önünde bi ağaç agacin önünde yere saplanmış bi balta üstünde de kan geldi gözümün önüne. Çokmu fazla korku filmi izliyorum acaba:) sadece başlığa odaklı yorum yaptm

Ay ahahabahhaah allah iyiliğinizi versin ya öldüm gülmekten
Konu sahibi geçmiş olsun doktor önemsiz demiş boşuna endişelenmeyin bence de , ayrıca balta ve kan mevzusunda esrarengiz bişey düşünüp sayfa açılana kadar korktum ay bende

Başlığı okuduğumda kısa süreli bi şok yaşadım

Sonra hamiş ve balgam konusunu görünce bi rahatlama geldi

Gebelikte olur canim diş eti kanamasıdir eğer çok rahatsız olursan tekrar görün doktora

"Baltamda kan" diye başlığı görünce. Aha dedim öğretmen/memur atanmış köy kasaba gibi bir yere. Bahçesindeki baltada kan görünce korkmuş
Hayır başlık senden hikaye benden

Doktorlar , gerekli tetkikleri yapıp bir şey olmadığını söyledilerse canını sıkma.
Ama istiyorsan bir başka doktora daha git, için rahatlasın.

Bende konu başlığı icin gelenlerdenim ne olmuş acaba dedim ki ; yazım hatasıymış....

Geçmiş olsun bu arada...!!!

Balta yazinca cok farkli seyler hayalimde canlandi..

Gecmis olsun..

merhabalar arkadaş ya senin şu balgamda kan problemi bende de var var bende 8 haftalık hamileyim benim de yaklaşık 1 aydır böyle bi sorunum var sende son durum ne geçtimi bende dr a gittim bütün muaynelerim yapıldı herşey normal denildi hatta röntgen çektirmek istediler ama ben istemedim çektirmedim sen hangi dr a gittin ve son durum ne lütfen bana yardımcı ol çünkü bende çok korkuyorum...

Merhabaa size ulasmam lazim suan sizinle ayni durumdayim bnmde 7 haftalik hamileyim ve balgamimda nokta seklinde kan var ne zmn gecti bi sorun cktimi cok korkyrm

Lütfen bana da ulasabilirmisinizz ayni sorunu yasiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…