- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ay ahahabahhaah allah iyiliğinizi versin ya öldüm gülmektenBaltamda kan , gibi bir başlık görünce erkek uye sandımacaba narin baltasini kim incitti diye kahkaha da patlattım :)))
Doktor önemli birşey olmadığını söylediyse boşuna kendini germe . Emin olmak istiyorsan da başka bir uzmana görün ..
Baltamda kan , gibi bir başlık görünce erkek uye sandım
Düşüncelerimin sınırı yok ,dahasını yazsam banlanirdimYa ahahahha hayal gücünün sınırsızlığı
Peki doğumdan sonra düzeldimi sizin sorununuzBen yeni doğum yaptim. 9 ay boyunca her sabah bu sorunu yaşadım. Ögürme ve balgamla beraber bogaz tahrişi oluyor.
Düzeldi cok şükürPeki doğumdan sonra düzeldimi sizin sorununuz
Iyi aksamlar arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burda herkes herkese yardımcı oluyor banada yardım elinizi uzatın lütfen.. öncelikle 10 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır balgamimda nokta şeklinde kan görüyorum bi kaç defa doktora gittim ama bisey olmadığını söylediler ve ben hala bu kanı atıyorum neden kaynaklı olabilir acaba hamilelikle bi ilgisi varmıdır psikolojik olarak çok kötüyüm daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu olduysa nasıl atlattınız yardım edin lütfen((
Iyi aksamlar arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burda herkes herkese yardımcı oluyor banada yardım elinizi uzatın lütfen.. öncelikle 10 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır balgamimda nokta şeklinde kan görüyorum bi kaç defa doktora gittim ama bisey olmadığını söylediler ve ben hala bu kanı atıyorum neden kaynaklı olabilir acaba hamilelikle bi ilgisi varmıdır psikolojik olarak çok kötüyüm daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu olduysa nasıl atlattınız yardım edin lütfen((
merhabalar arkadaş ya senin şu balgamda kan problemi bende de var var bende 8 haftalık hamileyim benim de yaklaşık 1 aydır böyle bi sorunum var sende son durum ne geçtimi bende dr a gittim bütün muaynelerim yapıldı herşey normal denildi hatta röntgen çektirmek istediler ama ben istemedim çektirmedim sen hangi dr a gittin ve son durum ne lütfen bana yardımcı ol çünkü bende çok korkuyorum...Iyi aksamlar arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burda herkes herkese yardımcı oluyor banada yardım elinizi uzatın lütfen.. öncelikle 10 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır balgamimda nokta şeklinde kan görüyorum bi kaç defa doktora gittim ama bisey olmadığını söylediler ve ben hala bu kanı atıyorum neden kaynaklı olabilir acaba hamilelikle bi ilgisi varmıdır psikolojik olarak çok kötüyüm daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu olduysa nasıl atlattınız yardım edin lütfen((
Merhabaa size ulasmam lazim suan sizinle ayni durumdayim bnmde 7 haftalik hamileyim ve balgamimda nokta seklinde kan var ne zmn gecti bi sorun cktimi cok korkyrmIyi aksamlar arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burda herkes herkese yardımcı oluyor banada yardım elinizi uzatın lütfen.. öncelikle 10 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır balgamimda nokta şeklinde kan görüyorum bi kaç defa doktora gittim ama bisey olmadığını söylediler ve ben hala bu kanı atıyorum neden kaynaklı olabilir acaba hamilelikle bi ilgisi varmıdır psikolojik olarak çok kötüyüm daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu olduysa nasıl atlattınız yardım edin lütfen((
Lütfen bana da ulasabilirmisinizz ayni sorunu yasiyorum suanmerhabalar arkadaş ya senin şu balgamda kan problemi bende de var var bende 8 haftalık hamileyim benim de yaklaşık 1 aydır böyle bi sorunum var sende son durum ne geçtimi bende dr a gittim bütün muaynelerim yapıldı herşey normal denildi hatta röntgen çektirmek istediler ama ben istemedim çektirmedim sen hangi dr a gittin ve son durum ne lütfen bana yardımcı ol çünkü bende çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?