• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balgamda kan

Askdegil

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
2
1
6
37
Iyi aksamlar arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum burda herkes herkese yardımcı oluyor banada yardım elinizi uzatın lütfen.. öncelikle 10 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır balgamimda nokta şeklinde kan görüyorum bi kaç defa doktora gittim ama bisey olmadığını söylediler ve ben hala bu kanı atıyorum neden kaynaklı olabilir acaba hamilelikle bi ilgisi varmıdır psikolojik olarak çok kötüyüm daha önce böyle bişeyle karşılaşan oldumu olduysa nasıl atlattınız yardım edin lütfen :(((

Dis eti kanamasi olabilir hamilelikte cok oluyor. Balgamla karışıyordur.
Kan sulandirici coraspin vs kullanıyorsaniz o da yapiyor. Agiz burun dis eti kanamasi.

Rahim genişledikçe Burun damarları da genişliyor bu yüzden Burun kanamaları görülebiliyor. Büyük ihtimal burunla alakalıdır. Zaten aşırı kan yokmuş ki. Nokta şeklinde bir sorun oluşturmaz.

Doktor birşey yok dediyse takma bu kadar. Sana da yazık bebeğe de yazık. Boğazın tahriş olmuş olabilir. Bak bı arkadaş demiş damarlar genişliyormuş ondan olabilir.

bu başlıktan hamiş bayan çıktı :KK48:
dr unuzdan sizi rahatlatacak bir açıklama isteyin.
evet hamilelikte bir çok yaşamadığımız şeyi yaşayıp şaşırıyoruz ama içiniz rahat etsin.
birşey yok deyip gönderen doktrlara da hastayım. bi açıkla hele yaw.

Ben yeni doğum yaptim. 9 ay boyunca her sabah bu sorunu yaşadım. Ögürme ve balgamla beraber bogaz tahrişi oluyor.

Back