• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balgam öksürük

busra elmas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Bebegım 11 aylık bogazında balgam ve çok kötü bır hırıltı var sağlık ocağında aferın yazdı gönderdı hiç bir işe yaramıyor önerebilecegız dogal yontem var mı? Bal kullanamıyoruz 1 yasına gelmeden yasak ama hırıltısı cok fena cigerine inmesinden korkuyorum koca adam gibi horluyor resmen 😔

bize cocuk doktorumuz zaditen damla vermişti. 5 gün kullandık. burun akıntısı da vardı bizde. ciğere inmeden gecti. her gün azala azala bitti cok sükür.

Bebegım 11 aylık bogazında balgam ve çok kötü bır hırıltı var sağlık ocağında aferın yazdı gönderdı hiç bir işe yaramıyor önerebilecegız dogal yontem var mı? Bal kullanamıyoruz 1 yasına gelmeden yasak ama hırıltısı cok fena cigerine inmesinden korkuyorum koca adam gibi horluyor resmen 😔
Yattığı oda serin olsun, varsa kucuk nebulizatorle soğuk buhar tutun, yoksa da arada bir odasinin camini açın. Bol su içmesi gerekiyor biraz da yattığı yerin baş kısmını yükseltin. Çok geçmiş olsun

Pekmez tereyağ yöntemi var

Ayak altına sarımsaklı zeytinyağ

İyot kafesi

Dut kürü

Akgünlük tütsüsü yap evde hemde tütsülü pamuğu sırtına koy gece yatsın öyle 2 güne geçecektir öksürük yattığı odaya özellikle gitsin akgünlük kokusu çok iyi geliyor

Birde buhar makinesi ile nemlendirebilirsin odayı açacaktır o da

benim oglum da surekli balgamli oksurukle ugrasiyor hastalandiginda. Ben direkt burnunu serum fizyolojik ile gunde 5-6 defa yikiyorum. Aksam da yatmadan ilac iciriyorum ve burnuna sprey sikiyorum. Bu baya kesiyor.

Back
X