- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Ornek vermistim sadece :) Ama cok buyuk diyorsaniz zaten 95B ya da C olmaz D ya da artik E cup bulmaniz lazim :)). Tam cup sutyenlere bakin mesela balcony falan giyiyorsaniz onlar da rahatsiz ediyor buyuk goguslere.
Son aldığımın markası ne bilmiyorum :/ açıkçası markasına bakarak almam hiç iç çamaşırlarını. Kalitesine ve kalıbına bakarım, zaten çalışan bayan ürün hakkında bilgilendirince seçimimi o şekilde yapıyorum. Ama bundan sonra dikkat ederim herhaldeOrnek vermistim sadece :) Ama cok buyuk diyorsaniz zaten 95B ya da C olmaz D ya da artik E cup bulmaniz lazim :)). Tam cup sutyenlere bakin mesela balcony falan giyiyorsaniz onlar da rahatsiz ediyor buyuk goguslere.
Benim için görüntüden çok rahatlık önemliAma o zaman o kadar güzel görünmüyor ya :/ yani yuvarlak hatlı şekilli görünmüyor. Dik dursada biçimsiz geliyor bana. Balen onu sağladığı için çok iyi.. Ama rahat değil işte
Büstiyer çok rahat olur evet. Ama benim göğüsleri kaldırmaz sanırım :/Ben de rahatsız oluyorum özellikle emzirmeye başladığımdan beri.
Büstiyer alıyorum bi kaç keredir çok rahat görüntüsüde güzel
Sinir olduğum şey şu, güzel güzel sütyenler alıyorum, o balen çıkıp birkaç gün kullandığım zaman sütyen o şekli kaybediyor. Sadece askı görevi görüyor. E bütün özelliğini kaybediyor bana göre o zaman ..Benim için görüntüden çok rahatlık önemli
İlk fırsatta bir ölçeyim kendimi o zaman :)https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Burdan hesaplayip bir bakin bakalim :)
Kuzum yani ne desem ki balenler hep rahatsız ederSinir olduğum şey şu, güzel güzel sütyenler alıyorum, o balen çıkıp birkaç gün kullandığım zaman sütyen o şekli kaybediyor. Sadece askı görevi görüyor. E bütün özelliğini kaybediyor bana göre o zaman ..
Ama biraz çekici dursun istiyorum :) normal sütyen modelleri benim zevkime daha uygun.Kuzum yani ne desem ki balenler hep rahatsız ederderandiren dediği gibi bustiyer tarzı alabilirsin veya sporcu sutyenleri çok rahat oluyor :))) illa acı cekmene gerek yok
Balina mıBalinali sutyen ne kiz :)
Valla kuzum ne diyimAma biraz çekici dursun istiyorum :) normal sütyen modelleri benim zevkime daha uygun.
Ben süt veriyorum kocamanlar benimkini kaldirdiğina göre seninkinide kaldırır:)) toparlayıcı görevide görüyorBüstiyer çok rahat olur evet. Ama benim göğüsleri kaldırmaz sanırım :/
Balina mi hahahaahahahaBalinali sutyen ne kiz :)
:))) balinalı işte balıklarla yüzüyo memelerBalinali sutyen ne kiz :)
Mecbur çıkacak o balenler diyorsun yani :/Valla kuzum ne diyimnormal ama telsiz modellere bak bari :) boşuna acı çekme
Balenli sütyen alma diyorum dur birazdan sana bi kaç model gönderecemMecbur çıkacak o balenler diyorsun yani :/
Hee balina okudum ya:))) balinalı işte balıklarla yüzüyo memeler
Balen sütyenin içindeki tel varya o canım
Sırt için agraf satılıyor Penti'de, belki onu kullansanız sırtınızı rahatlatıp önden baskı yapmasını engeller.Sinir olduğum şey şu, güzel güzel sütyenler alıyorum, o balen çıkıp birkaç gün kullandığım zaman sütyen o şekli kaybediyor. Sadece askı görevi görüyor. E bütün özelliğini kaybediyor bana göre o zaman ..