Orda hangi doktoru önerirsinizAdana Başkent hastanesinden şaşmayın derim
Doç olarak Erhan bey var .prof esra hanimOrda hangi doktoru önerirsiniz
Bende öyle düşünüyorum yıpratır diye allahım inş iyi sonuçlar alırım değerim amh değerim düşük yoksa korkum olmazdıŞöyle soyleyim Adana'da coook uzun seneler sağlık sektörü üzerine çalıştım Adana'da gidilebilecek en doğru adresin başkent olduğunu dusunmusumdur .babamın ameliyatlari kendi dogumum.kiz kardesimin kadın doğum ameliyatlarında hep orayı tercih ettik hicbirzaman oisman olmadim.balcali sizi yipratabilir .
Evet ben duydum o adamı ne kadar çok pahalı diye biliyorumKız kardeşime tüp bebek isininadanada çok meşhur bir Dr var Gökhan ciragil ankada tüp bebekerkezinde yaptırmıştık tuttu bir bebeğimiz var çok şükür
3 yıl önce 15 bin odemislerdi kardesimgil yanlış bilmiyorsamEvet ben duydum o adamı ne kadar çok pahalı diye biliyorum
Hiç öyle düşünme rabbimin yanında herşey gani herşey bol güzel güzel işte yakar yalvar ol der oluverir ona hicbirseye vermek zor değil olumlu düşünBende öyle düşünüyorum yıpratır diye allahım inş iyi sonuçlar alırım değerim amh değerim düşük yoksa korkum olmazdı
Allahım herşey çok pahalı ama kesin sonuç verecekse değer3 yıl önce 15 bin odemislerdi kardesimgil yanlış bilmiyorsam
Amin inşallahHiç öyle düşünme rabbimin yanında herşey gani herşey bol güzel güzel işte yakar yalvar ol der oluverir ona hicbirseye vermek zor değil olumlu düşün
Ben bugün denize gittim herşey de var bi hayır orda bi kadınla karşılaştım kadın da başkent te yaptırmış balcalıya gitmiş oradaki doktorlar ilgilenmiyor sadece asistanları ilgileniyor diyor balcalı da. Başkentte Pınar hanım var ona bende gittim kadın orda o kadında tedavi görmüş bence başkente git uğraşma canımKızlar merhaba ben de merak ediyorum. Balcalı mı daha iyi yoksa Başkent hastanesi mi? Ve başkent hastanesi devlete mi ait. Hangi doktorları önerirsiniz.
Cevap için teşekkürler. Şehir hastanesinden bilgi aldım ben PGT'ye gideceğim ücret istiyorlar 7000 hastahaneye 3500 aşağı yukarı ilaçlar ve embriyo başına PGT için para istiyorlar ama Balcalı'da ücretsizmiş sanırım o yüzden Balcalı Hastanesi'ne gideceğimBen bugün denize gittim herşey de var bi hayır orda bi kadınla karşılaştım kadın da başkent te yaptırmış balcalıya gitmiş oradaki doktorlar ilgilenmiyor sadece asistanları ilgileniyor diyor balcalı da. Başkentte Pınar hanım var ona bende gittim kadın orda o kadında tedavi görmüş bence başkente git uğraşma canım
Asla ve asla önermiyorum.. emriyologlar transfer masasında transfer öncesi yatarken seviyesizce kavga etti. Transfer öncesinde mükemmel dedikleri embriyo 3.gun kötü kaliteli olduğunu başka bir doktordan öğrendim. Benim 3 yıl önce 15 bin liram çöp oldu. Ben yandım sizler yanmayın..Evet ben duydum o adamı ne kadar çok pahalı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?