• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayınızı nerede yaptınız?

O zaman kesinlikle voyage beleğe gitmelisin. Zaten balayı tatili yorgun oluyorsunuz biz genelde yedik içtik ve yüzdük:-)
Otelden denize gidene kadar mini dolaplarda içecekler, dondurmalar, meyve büfeleri,gözlemeler. Akşam ise gösterşi ve eğlencelerden önce köfte ekmek illa oluyodu.Biz çift olarak yemeğe aşırı düşkünüzdür. Bayılmıştık öyle diyim.:rolleyes:
Ayyy resmen hayaller diyari ya:KK68::KK68::KK68: gozlerimden kalpler cikiyor:)))) denize giden kadar ben kesin minik bir tosuncuk olurum yiye yiye giderken:KK70:ben de abur cuburu cok seviyorum:KK23: hele ki denizlik yerde adim basi ozgurce abur cubur yiyebilmek kimbilir nasil guzeldir..

Dediğim gibi adım başı içeçek, dondurma, meyve büfesi, gözleme yiyerek,içerek git.:-)

Cok tatlisin:KK200: kahkaha attim yolda:KK48::KK48::KK48:

Ayyy resmen hayaller diyari ya:KK68::KK68::KK68: gozlerimden kalpler cikiyor:)))) denize giden kadar ben kesin minik bir tosuncuk olurum yiye yiye giderken:KK70:ben de abur cuburu cok seviyorum:KK23: hele ki denizlik yerde adim basi ozgurce abur cubur yiyebilmek kimbilir nasil guzeldir..

Cok tatlisin:KK200: kahkaha attim yolda:KK48::KK48::KK48:

Canım zaten yüzerek yediklerini eritiyorsun. Birde bende havuza girmem hep denize girerim ve yüzdükçe acıkırım. Denizden ellerim buruş buruş olup acıkınca anca çıkarım eşim hep deniz kızı der bana
Voyage beleğe gidin kesinlikle pişman olmazsın.

Canım zaten yüzerek yediklerini eritiyorsun. Birde bende havuza girmem hep denize girerim ve yüzdükçe acıkırım. Denizden ellerim buruş buruş olup acıkınca anca çıkarım eşim hep deniz kızı der bana
Voyage beleğe gidin kesinlikle pişman olmazsın.

insan yüzünce ne kadar acıkıyo de mi, ben de öyle:KK48:internette yorumlara baktım bazı yorumlarda eski kalitesinin kalmadığını odalardaki hijyen eksikliğini ve yemekler için de lezzetsiz olduğunu vs yazmışlar ama herkesi memnun etmek zor. yorumlara bakarsak hiçbiyere gidemeyiz

Back