- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
-
Voyage Belek UNUTULMAZ, ANLATILMAZ, YAŞANIR
Biz antalyaya delphine imperial hotele gittik. Cok da memnun kaldik :) birdaha oraya gitmeyi düsünüyoruz
rizeAYder yaylasına gittiK, çok güzeldi
Ahhhhh Voyage Belek'e gitmiştik çok beğendik. Antalyada o kadar otele gittim ama en çok beğendiğim burası olmuştu.
Voyage Belek UNUTULMAZ, ANLATILMAZ, YAŞANIR
Bize buraya gidenler demişti ki: buraya ilk etapta gitmeyin yoksa her gittiğiniz yerde voyage ın konforunu ve rahatlığını arar kıyaslama yaparsınız demişlerdi. Cidden de öyle oldu.
Çok, ne gerek var o kadar para vermeye3 gecesi 3 bin 60 tl diyor. sanırım uygun sayılır de mi
evet araştırırken bu oteli gördüm, muazzam görünüyorduvoyage belek golf &spa diye geçiyor, orası değil mi? bi daha bakayım 3 gecesi ne kadarmış
Çeşme,sakin hayvanseverler bı otele gittik,koridorlarda kedi vardı,huzur verici:)
Çok, ne gerek var o kadar para vermeye
Hem çok güzel, imkanlar çok fazla, güleryüzlü hizmeti herşeyiyle 4*4 lük bir otel cidden. Ben çayı beğenmedim diye 4 kez demleyip çay getirdiler . Eşim dedi ki tamam artık yeter sağolun dedi. Çalışan biz sizi memnun etmek için burdayız hanımefendi beğenene kadar demlicez demişti. Walla o kadar otele gittim bu kadar işini seven güleryüzle çalışan personel burda gördüm. Ben çok eğlendim zaten balayında gitmiştik memnun döndük. Önemli olanda mennun ve eğlenmiş olarak dönmek.
sizin adınıza çok sevindim öncelikle. balayı bir çiftin ilk tatili( evli olarak diyelim) ve insan mutlu anılarla dönmek istiyor.. peki mesela çok fazla yeme içme var ya, azevvel okudum, insan hepsinden yemek istiyor mu. hani ne bileyim iste gözleme saatini kaçırmıyım, pastane saatini kaçırmıyım vs diye. valla ben 3 bin tl verceksem herşeyi yemeliyim
bi de ben havuza girmiyorum kesinlikle. denize yürüme mesafesi çok mu voyage ın? kocaman devasa bir tesis.
Bize buraya gidenler demişti ki: buraya ilk etapta gitmeyin yoksa her gittiğiniz yerde voyage ın konforunu ve rahatlığını arar kıyaslama yaparsınız demişlerdi. Cidden de öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?