Balayınızı nerede yaptınız?

Portobello cadisi

♥♥♥
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
416
506
18
yurtiçinde balayı yapan ya da yapacak olan evli ve evlenmek üzere olan arkadaşlar, nereyi tercih ettiniz acaba? biz ekim başında balayına gidicez, antalya diye düşündük ama farklı bir yere gidip memnun olan varsa paylaşabilirse sevinirim

not: sessiz, sakin, huzur veren, mavi ve yeşilin buluştuğu bir yer varsa şahane olur

Son düzenleme:
Ahhhhh Voyage Belek'e gitmiştik çok beğendik. Antalyada o kadar otele gittim ama en çok beğendiğim burası olmuştu.

Voyage Belek UNUTULMAZ, ANLATILMAZ, YAŞANIR

Bize buraya gidenler demişti ki: buraya ilk etapta gitmeyin yoksa her gittiğiniz yerde voyage ın konforunu ve rahatlığını arar kıyaslama yaparsınız demişlerdi. Cidden de öyle oldu.

evet araştırırken bu oteli gördüm, muazzam görünüyordu voyage belek golf &spa diye geçiyor, orası değil mi? bi daha bakayım 3 gecesi ne kadarmış

evet araştırırken bu oteli gördüm, muazzam görünüyordu voyage belek golf &spa diye geçiyor, orası değil mi? bi daha bakayım 3 gecesi ne kadarmış

Hem çok güzel, imkanlar çok fazla, güleryüzlü hizmeti herşeyiyle 4*4 lük bir otel cidden. Ben çayı beğenmedim diye 4 kez demleyip çay getirdiler . Eşim dedi ki tamam artık yeter sağolun dedi. Çalışan biz sizi memnun etmek için burdayız hanımefendi beğenene kadar demlicez demişti. Walla o kadar otele gittim bu kadar işini seven güleryüzle çalışan personel burda gördüm. Ben çok eğlendim zaten balayında gitmiştik memnun döndük. Önemli olanda mennun ve eğlenmiş olarak dönmek.

Çeşme,sakin hayvanseverler bı otele gittik,koridorlarda kedi vardı,huzur verici:)

Çok, ne gerek var o kadar para vermeye

kedi sevebileceğim bir tatil ne tatlı olurduama çeşmeye o gemiden petrol sızdığından beri gidesim yok. hoş en son 15 yıl önce gitmiştim
işte ben de acıyorum biliyo musunuz tamam balayımız ve ben daha önce hiç büyük otelde kalmadım ama düşünüyorum da iki kişi bir gecesi 1000 tl. yiyeceğimiz anca 3 ögün diyorum. okudum şimdi voyage belek i. kahvaltıdan bir başlıyor, öğlene doğru gözleme saati, akşamüstü pastane saati, köfte ekmek saati, kapalı dondurmalar ücretsiz minibar her gün çerez içecek vs dolduruluyomuş vs vs. okurken bile gözlerimde kalp oldusonra da dedim ki ben o kadar para verdim diye hepsini yemek isticem, o zaman yemek yemekten tatil yapamambi de mideme sığmaz sabahtan akşama kadar beslen beslen beslen ama sonra antalyada butik otellere baktım. oda kahvaltı ve voyage fiyatıyla aynı. pes dedim.

sizin adınıza çok sevindim öncelikle. balayı bir çiftin ilk tatili( evli olarak diyelim ) ve insan mutlu anılarla dönmek istiyor.. peki mesela çok fazla yeme içme var ya, azevvel okudum, insan hepsinden yemek istiyor mu. hani ne bileyim iste gözleme saatini kaçırmıyım, pastane saatini kaçırmıyım vs diye. valla ben 3 bin tl verceksem herşeyi yemeliyim

O zaman kesinlikle voyage beleğe gitmelisin. Zaten balayı tatili yorgun oluyorsunuz biz genelde yedik içtik ve yüzdük
Otelden denize gidene kadar mini dolaplarda içecekler, dondurmalar, meyve büfeleri,gözlemeler. Akşam ise gösterşi ve eğlencelerden önce köfte ekmek illa oluyodu.Biz çift olarak yemeğe aşırı düşkünüzdür. Bayılmıştık öyle diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…