• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayınız için nasıl bir ortamı tercih ederdiniz?

akrabasız olsun yeterli :ecrin_bebek:

bi de 10küsür yaşımdan beri kocaman posteri odamda asılı olan Bali adaları olsa hiçç fena olmazdıı..
4_16029_0_33.jpg

opuyorumnanaktan

ben yakın yerleri tercih ederdim çünkü yolculuk yapmaktan ciddi anlamda bıkmıs durumdayım galiba mesela şile- ağva süper 3 defa gittim bayıldım tekrar gitmek isterim huzur veriyor orası

kalabalıktan, plajdaki et kirliğinden uzak, sakin ve huzurlu bir yer. tatil köyü denilen mekanlar ise asla...

:)az önce plan yapıodu sewdiceğim balayı için(!)
3-5 gün antalyada 5 yıldızlı bi otel,ye-iç-yat-dinlen-eylen hesabı... :Saruboceq:
ama bu sırf dınlenmek ıcın zaten ,yoksa bız actıonlı bı gun orda bı gun burda olanı sewıoruz,3 günden sonrada istediğimiz yerde istediğimiz kadar gezip kalcaz... :lepi:
çadır,koca koca haritalar,müze kartlar tam bizlik... kaydirigubbakcemile5
ya bide ben kelebekler vadisine gitmek ıstıorummmmmmmmm... :sm_cool:
yaz gelsin de bii... :delphin:

çok kalabalık olmayan ve her türlü imkanın olduğu,romantizmin buram buram koktuğu :kedi: ,bizi rahatsız edecek herşeyden ve herkesden uzak bir yer..

sakin sessiz deniz kum ve doğa olsun yeter opuyorumnanaktan

denizden sıcaktan nemden uzak temiz,sakin birbirimizle güzel vakit geçirebileceğimz heryer olabilir..

ArkadaŞlar ortam deĞıl ama otel tavsıyem olacak amara dolce vıta tamm bır balayı konseptı hazırlamıŞ Şahane.......

kızlar 2 yıl önce gemiyle yunan adalarına gittik bir hafta muhteşem bir balayıydı hem gezdik hem gemide kamarada kaldık eşya taşımadan 7-8 adayı gördük her sabah farklı bır adada uyanıyorduk yemekler süper ötesiydi yok yoktu.harikaydııı:lepi: inşallah maddii durumumuz ii olursa ve bebek olmazsa önumuzdeki yılda aynı şekilde akdenız turu yapmayı düşünüyoruz kızlar keşke herkes gidebilse o zevki yaşayabilsezemuszemus

Back