balayında doğum günü.. fikirlerr??

kkarantinaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
77
0
46
İstanbul
Slm kızlar. ekim 13 de evlenıyoruz 14 ünde balayına gıdıyoruz 15ınde nişanlımın doğum günü! napsam ne etsem şimdiden düşüneyım sonra düğün telası sarınca bulamam bsy:) fıkırlerınıze ıhtıyacım var??

bu konu tam benlik
bizde ekimde yıllık izinde tatile gidicez
1 ekim hem evlilik yıldönümümüz hem de eşimin doğum günü
o tarihte balayı tazelicez anlayacağın :))
bende düşünüyordum ne yapsam diye burda yazılanlar bana da fikir verir belki :))

ooo sizinki katmerliymiş ya:) hem evlılık yıldönumu hem doğum günü süper:) otel calışanlarıyla görüşülup bsylermı organıze etsek napsak süprız ya bılemedım. bakalım ne fıkırler gelıcek :)

evet sen öyle yapabilirsin hem eşin bişey fark etmez sürpriz olur, güzel olur
biz otel rezervasyonu yaptırmadık daha, eşim rezervasyon yaptırmadan gidelim kafa nereye biz oraya diyor ama bilmiyorum

Ayyyyyni ben
Evlendik. 2 ay oldu.
Balayina bu pazar günü cikiyoruz insallah
Amaaaa haftaya esimin dogum günü
Ve esim bana otel rezervasyonlarinin numaralarinin oldugu maillerinin kopyasi bende de dursun diye gönderdi.
Bilmiyor ki neler neler düsündüm
Simdi ben konustum otel yetkilileriyle veeee
odamiza meyve ve sampanya servisi yapicaklar benim belirttigim saatte (balayi cifti oldugumuz için ücret almayacaklar)
otelin özel restoraninda rezervasyonumuz var (buda ücretsiz oluyor bizim için)
yemek sonunada pasta gelicek

yani diyecegim o ki mutlaka yetkililere ulas, balayi cifti oldugunuzu belirt özellikle
Simdiden mutluluklar dilerim

Son düzenleme:

sağol canım:) zaten rezervasyon yaptırırken de belırtıcez balayı cıftı olduğumuzu, otellerınde balayı paketlerı oluyo ya onları kapsayacak sanırım da o pasta süprız işleri için otel kesınlesınce bı arayıp sorayım ben genede haklısın.sizede mutluluklar tebrık edıyorum:)

evet canim paketlerden de yararlanirsiniz
cok saol canim, darisi sizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…