kizlar ben anlamadim, balayiyla deniz/havuzun ve iliskiye girmenin ne ilgisi var? :26: mikrop kapsa iliskiye girmedende kapmazmi?
arkadaşım o dönemde genital bölge 2 kat hassas oluyor o nedenle daha da dikkat edilmesi gerekiyor.tabi ki normal zamanda da mikrop kapılabilir havuzdan. ben arkadaşlar nasıl bir önlem almışlar bilgilerine başvurayım dedim.
arkadaşlar yazın balayına gidicez ama denize ve havuza girmek konusunda tereddütlerim var. bazı sitelerde havuza girmeyin gibi yazılar okudum. acaba deniz veya havuza girerken mikrop kapmamak için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz? bir sitede vajinal bant takın yazmışlar ama hiç duymadım böyle bişey. bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.
kızlar bende geçen sene mayıs ayında evlendim hazirandada balayına gittim ve malesef idrar yolu enfeksiyonu oldum ay anlatamam size vc tam bir işkence olmuştu aglıyordum antibiyotiklerle 1 ayda kendime anca geldim bence yinede siz tedbiri elden bırakmayın
teşekkür ederim ama balayınada gidip denize girememek üzerdi beni napalım 1 ay zorluk cektim ama şimdi girmeseydim daha cok üzülürdümGeçmiş olsun. İnsan korkuyor böyle olumsuzlukları duyunca.
Biz de balayına gitmeyi düşünüyorduk.
Ben denize girmesem mi acaba. Pimpirikliyim biraz
Bence canım havuz değil de denize gir havuzlar daha mikrop yuvası gibi gelmiştir bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?