Balayina nereye gittiniz?

Ahahha amannn brezilyali hocamo veriyor e ben benimkini tutamamki brezilyaliyi gordukten sonra bak bu olmadi smdo:):):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica etsem bana da listenizi yollayabilir misiniz? biz hep maldivler düşünüp ona göre plan yapmıştık ama maddiyat zorlayacağı için erteledik. Şimdi de tekrar otel araştırmaya hevesim kalmadı işin açığı ama yine de duramıyorum işte

Bizde oraya gittik dedigin gibi yabacilar cok vardi, calisanlar ve ben esim haric hehe :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz plan yapmamıştık. Düğün sonrası takılarımızı paralarımızı banka kasasına koyup, sırt çantalarımızı hazırlayıp garaja gittik. Otobüslere baktık, Bartın yazan otobüs ilgilimizi çekti, kaçta orada olursunuz diye sorduk. sonra bindik otobüse gittik bartına. İlk gün şehir merkezinde konakladık gezdik. İkinci gün inkumu'na gittik. konaklama yerleri hep doluydu, çok kötü bir pansiyon bulabildik :) ama çok eğlendik. sonra amasraya geçtik. tam Barış Akarsu'yun öldüğü zamanda. naaşını getirmişlerdi. cenaze için gelenler oldu. Cenaze dışında, çok güzel hatıralarla ayrıldık amasrada. sıcak yaz günlerinde serin bir havası vardı ve herşey çok ucuzdu... çerci pazarı, tadına doyum olmaz balık salataları ve gezmeye doyulmayacak mekanlarıyla güzeldi.

Bizde İtalya ya gittk.8 gün oradaydık.Roma Floransa Venedik Milano Sicilya bütün şehirleri gezmeye çalıştık.Hatta oradan trenle İsviçreye geçtik.Çok güzeldi.tavsiye ederim

Ben kış geliniyim (21 Aralık), dolayısıyla Türkiye bizim alternatiflerimiz arasında değildi, bir arkadaşımızın büyük bir jesti sayesinde Bora Bora adalarına gittik, burada kış orada yaz mevsimiydi. Baya baya denize girip güneşlendik. Bir daha gidebilir miyiz? Yada balayı kadar tat verir mi bilemiyorum ama "gitmek isterim tekrar"

Canim bora bora bence her daim tat verir keske bizde gitsek de yurticini dusunuyoruz biz daha cok

Valla canim inanilmaz bi cesaret bu. Helal olsun ben o kdrina cesaret edemezdim heralde. Heralde degil kesin edemezdimde sizin eglendiginiz belli baya ne guzel:):)

Bizde İtalya ya gittk.8 gün oradaydık.Roma Floransa Venedik Milano Sicilya bütün şehirleri gezmeye çalıştık.Hatta oradan trenle İsviçreye geçtik.Çok güzeldi.tavsiye ederim

Italyaa ah italya. Ailemle gitmistim italyaya. Mukemmel bir ulke. Venedik e gitmistik. Heryeri tarih kokan bi memleket. Ozellikle binalarin sularin altinda kalan bolumlerini izlemek arti olarak gondolcumuzuda izlemek ayri bi guzeldi:):) de nisanlim nedense yurtdisi istemiyor. Yani balayi icin ayirdigi parayla turla yurtdisina cikabiliriz ama illa burdan sec diyo maaaalesef 😥😥😥 ki burda lux bi otelde kalmaktansa yurtdisinda pansiyonda kalmayi bin kez tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…