• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayina nereye gittiniz?

biz bodruma gittik canım bi hafta kaldık.. çok güzeldi orası her şeyiyle muhteşemdi... küçük bi yer tabi.. ama bi hafta boyunca her yeri didik didik gezdik... tavsiye ederim

Hiii anladimmm:) ahaha yani gucunuz yettigince turladiniz:):) olsun oda guzel:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar balayina nereye gittiniz birde gittiginiz yerin olumlu veya olumsuz ozellikleri nelerdi?

Canım benim düğünüm ağustosta ve biraz araştırdım ve Marmaris'e karar verdik. Pişman olacağımı sanmıyorum çünkü çok güzel bir bölge.

Canım benim düğünüm ağustosta ve biraz araştırdım ve Marmaris'e karar verdik. Pişman olacağımı sanmıyorum çünkü çok güzel bir bölge.

Canim marmaristen asla pisman olmassin dunyanin enn guzel yerlerinden biri. Orda hangi otelde olcaksnz

Canim marmaristen asla pisman olmassin dunyanin enn guzel yerlerinden biri. Orda hangi otelde olcaksnz

söl beach otel canım 5 yıldızlı lüx bir otel değil ama bize sevimli geldi. Gidenlerinde önerileriyle oraya karar verdik.

söl beach otel canım 5 yıldızlı lüx bir otel değil ama bize sevimli geldi. Gidenlerinde önerileriyle oraya karar verdik.

Cok iyi yapmissiniz. Denizi muhtesem, bi gece elegance otelin iskelesinden yer ayirtin deniz ustunde romatik bi yemek yiyin:)

Ahahha ya iste sen arastirmissin bilgilendirsen nolur sanki:):)

ben bunu dr.a sormuştum hiçbişey olmuyor bu mikrop zaten normalde de olabilecek bişey.. ewlenmeyle ilgisi yok demişti...

sadece denizden havuzdan çıktığında iyi kurulanmak gerekiyor ıslak bikiniyle oturmamak gerekiyormuş... milletin sakın girme dediğine bakma sen banada dediler bdne dr.a sordum =)

neyse canım... =)

bizde nişanlımla hotel baia bodrum dan rezerw ettik çok güzel görünüyor bodrumda =)

balayı oteli herşey dahil hemde uygun aldık =)

Lara concorde hotel e gittik cokta memnun kaldik cok luks hizmetleri yemekleri herseyi harika, tekrar gitmeyi dusunuyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bunu dr.a sormuştum hiçbişey olmuyor bu mikrop zaten normalde de olabilecek bişey.. ewlenmeyle ilgisi yok demişti...

sadece denizden havuzdan çıktığında iyi kurulanmak gerekiyor ıslak bikiniyle oturmamak gerekiyormuş... milletin sakın girme dediğine bakma sen banada dediler bdne dr.a sordum =)

neyse canım... =)

bizde nişanlımla hotel baia bodrum dan rezerw ettik çok güzel görünüyor bodrumda =)

balayı oteli herşey dahil hemde uygun aldık =)
Ya sagol cnm bende sordum evet var oyle bisiy diyip beni korkuttular ama sen su serptin yuregime walla:)

Lara concorde hotel e gittik cokta memnun kaldik cok luks hizmetleri yemekleri herseyi harika, tekrar gitmeyi dusunuyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heemmen bakiyorum internetten canim

Heemmen bakiyorum internetten canim

balıkesir olivera resort a gittik herşey dahıldı eylul 23 de gıttık fıyatıda uygundu.Ve en önemlisi aile oteli,havuzu yemekleri denizi harıkaydı.Herşey dahıl 120 gibi birşeye kaldık gecesıne :)

antalya lara

concorde de luxe resort

rüya gibiydi.. harikaydı.. süperdi. fazla tuzluydu 4 gün kaldık ama tekrar kesinlikle gitmek istiyorum. hizmetleri havuzları animasyonları denizi yemekleri süperdi. Bir kaç ünlğ de gördük :):) ultra herşey dahil günlük kişi başı 270 ti biz gittiğimizde bayram üstü gittik ancak biz. şimdi nasıldır bilmiyorum. Tek Türk bizdik neredeyse bu arada:)

antalya lara

concorde de luxe resort

rüya gibiydi.. harikaydı.. süperdi. fazla tuzluydu 4 gün kaldık ama tekrar kesinlikle gitmek istiyorum. hizmetleri havuzları animasyonları denizi yemekleri süperdi. Bir kaç ünlğ de gördük :):) ultra herşey dahil günlük kişi başı 270 ti biz gittiğimizde bayram üstü gittik ancak biz. şimdi nasıldır bilmiyorum. Tek Türk bizdik neredeyse bu arada:)

İnternetten baktim canim cidden cok hosmus ay bide o asma katli bi odalari var bayildimm. Fiyatida gayet uygun adam&eve dusunuoduk ama bu otel hem ayni lukslukte hemde tam yari yariya ucuz.

İnternetten baktim canim cidden cok hosmus ay bide o asma katli bi odalari var bayildimm. Fiyatida gayet uygun adam&eve dusunuoduk ama bu otel hem ayni lukslukte hemde tam yari yariya ucuz.

evet canım çok memnun kaldık biz. ancak çalışanlar bile ingilizce konuşuyor genelde. ingilizceniz varsa az biraz çok eğlenceli geçecektir. oryantal dersini bile brezilyalı hoca veriyor mesela.:1: bize büyük hakaret.:9:

Back