Balayina nereye gittiniz?

Ahahha ya iste sen arastirmissin bilgilendirsen nolur sanki:):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yavrum bakıreliğin bozulunca alt açılıyo ameliyatlı gibi düşün açılıyo orası kendını toparlayana kadarda mıkroplu suya muya gırmemen lazım

Aslinda evet ya neden 1 iki yer olmasinki hos ikna edebilirmiyim benimkini bilmiyorum. Biz bi 10 gun filan yapalim diyoruz. Iste o yuzden boyle sikilmicamiz biyer soruyorum canim:)

yavrum bakıreliğin bozulunca alt açılıyo ameliyatlı gibi düşün açılıyo orası kendını toparlayana kadarda mıkroplu suya muya gırmemen lazım

Hani adetliyken denize filan girilmez demekki onun gibi biseyde peki bicok kisi denize gidiyor evlenince e nasi gidiyor:)

Bende antalya voyage sorguna gitmiştim. Denizden çıkmadım diyebilirim. Hiçte bir sorun yaşamadım vallahi :) HErkes sakın girme dedi banada ama girmeden duramazdım havuza girmedim, orası tehlikeli olur diye.

Bende antalya voyage sorguna gitmiştim. Denizden çıkmadım diyebilirim. Hiçte bir sorun yaşamadım vallahi :) HErkes sakın girme dedi banada ama girmeden duramazdım havuza girmedim, orası tehlikeli olur diye.

Ya bende dayanamam yaz tatilim bitek balayim olcak baska olmicak aman allah vermesin dusunmek bile istemiyorum denizsizligi:)

10 gun yapacaksanız ege turu yapın derim ben. çok güzel olur. ben çok seviyorum oyle tatili.

Denize girilmez lafını da ilk defa duydum. ilginç geldi.

Walla fotolar guzel gozukuyorda tam olarak nere bura canimm:)

Allaaahhhhmmmm tam istediğim gibi bir yer. Ağustos ayında tatile gudvegiz biz de. Buraya gitmeliyiz kesinlikleee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb..Bizde balayinda alanya q premium resort e gitmistik 2 yıllık bi otel biz ilk sezonuna denk geldigimiz icin de ayri guzel oldu.. süper di hersey tawsiyemdir..

Kizlar balayina nereye gittiniz birde gittiginiz yerin olumlu veya olumsuz ozellikleri nelerdi?

biz balayına alanya /side Crystal Hotels Admiral Resort Suits Spa oteline gitmiştik..otelı cok begenmıstık,cok memnun kaldık..24 saat yemek yedık valla tavsıye ederım

Walla simdi baktim fotolarina gayette guzel duruyor dedigin gibi:)

Walla simdi baktim fotolarina gayette guzel duruyor dedigin gibi:)

Aynen guzel baya 3 havuzu bi tanede suda guneslenebilecegin 4 havuz şezlonglar sana ozel aralarda perde fln war.. denizede sifir basamaklari iniosun deniz.. orda ayri yerler .. surekli yiyecek içecek ultra hersey dahildi...eglencesi gece gunduz surekli sen ne istiosan onu seciosun..

Ay cok begendim yaaa. Yarin bos oda fiyat vb sordurtcam bi canim cok sagol

Erken rezervasyon fln uygun olur ins cnm bizim gittigimzde uygundu rica ederim :)

İste bizde oyle dusunuyoruz zaten tarih belli niye gec rezervasyon yaptirip fazladan para verelimki:)

İste bizde oyle dusunuyoruz zaten tarih belli niye gec rezervasyon yaptirip fazladan para verelimki:)

kesınlıkle aynı fıkırdeyım daha bı suru eksiğimiz var ama boyle rezervasyonlu işleri aylar kala hallettik cok sukur hem daha ekonomık oluyo hem de doluluk olmuyo strese gırmıyo ınsan. Düğün Mekanı Fotoğrafçı Balayı Kuafor erken ayarlanması gereken işler kesinlikle

Bu arada biz Voyage Torba yı seçtik cnm balayı için, inşallah güzel olucak

Son düzenleme:
Senin dugun ne zaman canim. Bende varya ceyizlikler haricinde ki onlarda tam degil nokta bile yok hicbisey ayarli degil daha ev bile alinmadi ki icini doseyelim. Diyorum biyerden baslayalim. En kotu balayimiz hazir olsun:) bu arada voyage i kendinizmi buldunuz tavsiyemi ettiler size

cnm tur şirketi onerdı bıze orayı. Şuandaki fıyatının yarısını falan odedık hatta. Biz 30 agustosta evlenıyoruz cnm. Bak şöyle yap bir liste yap dur hatta ben sana ozel mesajla listemi atayım bak sıra sıra hallet ben cogunu ınternette araştırmalarla kadınlar kulubunde falan onerılerle uldum gıttım halletım başlayınca geliyor devamı. senın tahi neydi cnm nereye gelın gıdıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…