• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayina nereye gittiniz?

Bettybooplu

safcocuk
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
352
25
38
İstanbul
Kizlar balayina nereye gittiniz birde gittiginiz yerin olumlu veya olumsuz ozellikleri nelerdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istanbullllllllllllllllllllllllllll ! ! ! !

:) ama istanbula hep gidilmezmi yazda kisda. Sadece yazin tadi cikabilecek biyer istiyorum:) diyomusum sonunda istanbula gidiyomusuz:)

Ben antalyaya gittim ağustosta evlenmiştim gayet güzeldi herşey tavsiye ederim.

:) ama istanbula hep gidilmezmi yazda kisda. Sadece yazin tadi cikabilecek biyer istiyorum:) diyomusum sonunda istanbula gidiyomusuz:)

ya ayasofyanın topkapının bebeğin nişantaşının mevsimi mi olurrr ??
yok öyle bişey

aradığın yer burası bence,yaz deniz kum günes ask :16::16::16::16:

$01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg $01102007047.jpg

Ben de agustosta evlenmiştim.biz marmarise gittik.çok guzeldi.tekne turlarina fln katildik.gayet keyifliydi.eglence yerleri de guzel.Dogal guzelliklerinden hic bahsetmiyorum.cok guzel gecti.tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de agustosta evlenmiştim.biz marmarise gittik.çok guzeldi.tekne turlarina fln katildik.gayet keyifliydi.eglence yerleri de guzel.Dogal guzelliklerinden hic bahsetmiyorum.cok guzel gecti.tavsiye ederim.

Bende marmaris istiyorum ama mustakbel kocam sıkılırız orda diyo

Eger yazin gidecekseniz sıkılmazsiniz.ama kac gun kalcaginiza da bağlı tabi.uzun sure kalırsaniz sıkılabilirsiniz.ama cok uzun kalmicaksaniz sikilmazsiniz.yani 4 gun fln ideal olabilir.1 gun safari, 1 gun tekne turu, 1 gun plaj, gece disco, turk gecesi fln derken 4 gunu dolu dolu gecirebilirsiz.ama daha uzun kalmak evet sıkar biraz.yada marmaristen sonra fethiyeye de gecebilirsiz.orasi da cok guzel.

Back