• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayina karar veremiyorum,yardim edin :(

hangi otel

• barut lara

OY: 4 80,0%
  • flora garden

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
Kizlar en kisa zamanda karar verip acentaya bildirmem gerekiyor ama bi türlü karar veremiyorum
2 otel arasinda kaldim,hepsinin iyi ve kötü yönleri var.
Bana fikirlerinizle yardimci olursaniz sevinirim.

1- Barut Lara / Antalya Lara
5 yildizli bi otel, ultra hersey dahil
Kartlı anahtar sistemi, Banyo, WC, Klima, Telefon, TV, Ücretsiz Kablolu ınternet Bağlantısı, Fön, Minibar, Kasa, DVD Player, CD Player, Kettle, Balkon ve bir oturma bölümünden oluşur. Taban parke döşeme olup, odalar yandan deniz manzaralıdır. Direkt deniz manzaralı deluxe odalarımızda ayrıca geniş bir teras bulunmaktadır. Maks. 2+1 veya 3 kişinin konaklayabileceği odalar 50 m2 dir.
s.php

s.php

s.php

avantajlari:
-havalimanina cok yakin
-cok sevilen, begenilen ve güvenilir bi otel
-antalya merkeze yakin

desavanataj:
-kalabalik

2.Flora garden Beach Club /Manavgat

4yildizli bi otel, hersey dahil

1156930428.jpg

1156930422.jpg

1156930421.jpg

avantajlari
-odamizdan direk denizi görebiliyoruz
-terastan ciktigimiz anda sahildeyiz
-sessiz sakin gürültüden uzak bi yer
-cocuklu aileler ve rus turistler yok

desavantaj
-havalimaninada sehir merkezinede uzak sayilir
-internette kötü yorumlarda almis

Son düzenleme:
ikinci otelin oda resimleri çok güzel görünüyor :) tatil memnuniyeti biraz beklentilerle ilgili o yüzden yorumlar seni yanıltabilir de...balayı için çocuksuz bir yer daha iyi olabilir bence.ben ikinci diyorum,şimdiden mutluluklar :)

bence otelpuan.com dan yada otelsikayet.com dakı yorumları mutlaka oku derim..
eger okuduysan ve kötü yorumlar cok fazlaysa kesınlıkle gıtme cunku yorumlar genelde doğru cıkyor. bır de bu resımler kesınkle cok aldatıcıoluyor. gıttgın zaman aynı goruntulerle karsılasmayabılırsın.
o yuzden yorumlara gore karar ver derım..
sımdıden ıyı tatıller.

cnmm manavgattın denizi hiç güzel değil çok dalgalı gecen sene gittim...
bizde balayına gitcez ama karar veremedik otelle..ama ilk gösterdigin güzel gibi duruyor:)bende begendigim olursa yazarım saana bu sıralar bende bakıyorum:)büyük ihtimal antalya olacak:)bulamassam güzel bi otel:)bodruma bakcam:)sende yaz buraya cnmmmm banada fikir olur:)

manavgattansa larada balayı yapmayı tercih ederdim
otelde güzelmiş imkanlarıda güzel, kalabalık dezavantaj değildir bence öyle düşünme yerimseniben

Arkadaslar dün esimle uzun uzun konustuk, tekrar yorumlara baktik ve karar verdik
Bugun ayirttik
2-3 aylik arastirmalar, gidip gelmeler, kararsizliklar sonucunda
BARUT LARAyi tercih ettik.
Internetteki yorumlarda nerdeyse 100 % iyi yorum almis, odasi 50 metre kare, hemde cok güzel.
Kalite acisindan digerine agir basti. Ikimizinde ici cok rahat cünkü iyi bi tercih yaptigimiza eminim.
O kadar kisi yanilmis olamaz.

5 günlügüne sirf otel,hersey dahil,iki kisi deluxe oda 1000 euroya ayirttik.

Back