Biz kurban bayramında 2. Balayına gidicez ordu giresun trabzon batum rize samsun karabuk safranbolu kastamonu bartın amasra inkum en son zonguldaka gecicezama bende bilmiyorum nereye gidilir nereye gezilir. Bi ordu boztepe de teleferik istiyorum bide yaylalara gitmek istiyorum senliklerine gitmek istiyorum. Bartin zonguldak buraları biliyorum eşimi ben gezdircem
Biz kurban bayramında 2. Balayına gidicez ordu giresun trabzon batum rize samsun karabuk safranbolu kastamonu bartın amasra inkum en son zonguldaka gecicezama bende bilmiyorum nereye gidilir nereye gezilir. Bi ordu boztepe de teleferik istiyorum bide yaylalara gitmek istiyorum senliklerine gitmek istiyorum. Bartin zonguldak buraları biliyorum eşimi ben gezdircem
Aman tanrım mükemmel ötesi gibi birsey her yeri gezeceksiniz Kendi aracınızla mi gideceksiniz bende Ayder yaylası gibi bi kaç yayla gördüm Rize de Trabzon da program çizemedim kendimize
Aman tanrım mükemmel ötesi gibi birsey her yeri gezeceksiniz ☺ Kendi aracınızla mi gideceksiniz bende Ayder yaylası gibi bi kaç yayla gördüm Rize de Trabzon da program çizemedim kendimize
Biz geçen sene Nisan ayında eşimle Karadeniz turu yaptık, hiç otel vs. düşünmeyin rast gele gidin kalın. İstanbuldan çıktı Rizeye kadar gittik çok eğleceliydi ancak bir o kadar yorucuydu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Özellikle orduda - Uzun Saçlının Yerinde Çay içmeden - Aktaşlarda Pide Yemeden - Çambaşı Yaylasına Gidin ve Balık Yemeden Geri dönmeyin derim
bizde geçen sene kurban bayramında karadeniz turu yapmıştık :) acayip eğlenceli ve güzel geçmişti.
ordu boztepe şahane biryer o teleferik efsane iyikide binmişim :)
rize cok güzelll heryeri cok güzeldi ya ayder yaylası güzel ama cok kalabalıktı uzungöl yine güzel ama cok kalabalıktı.
karagöle gitmek için öğlenden önceyi seçin öğlenden sonra götürdü tur bizi sisten hiç birşey göremedik döndük
bazı yaylalara cıkış yolu cok tehlikeli aman dikatli olun bilmediiğiniz hiç duyulmamış yaylara çıkmayın yada sorun orda yaşayanlara.
ben karagöle çıkarken fln çok korkmuştum otobüs soförü güldü burda 2 tekr yolda 2 teker uçurumda gider dedi hamsiköy sütlacı muhakkak yiyin :)
Ben de balayına gitmiştim. Trabzon'da otelde kalıp gezmiştik. Trabzon merkezde kalkanoğlu pilav, boztepede çay, çarşıda pide, yine çarşıda ismini hatırlamıyorum ama bi akçaabat köftesi tavsiye ederim. Rize 'de dağmaran da kahvaltı harika. Uzungöl, sümela görülmeli mutlaka. Biz bireysel gezdik, tur ile gitmedik.