• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

Albatros3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
28
7
1
35
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim konumun yeri burasi mi bilmiyorum.
Nisan ayinda nasipse nikahim olacak ve yurt icinde balayi yeri ariyorum.Daha onceden gidip begendiginiz hosunuza giden yerler varsa yardimci olabilir misiniz?
Tur dusunmustum ama onca kosturmacadan sonra yorgunlugumuza iyi gelip dinlenebilecegimiz yerler onerirseniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler

tur mantıksız.

tatilden beklentiniz nedir? gece hayatı ise farklı sakinlik ise farklı. bir sürü alternatif var.

Biz Ölüdeniz'e gitmiştik. Tavsiye ederim..

Marmaris de olabilir. Çevre illeri gezme imkanı var minibüslerle. Pek yorucu olmaz..

Eşim ve ben sadece otele ve plaja bağlı kalmayı sevmiyoruz. O yüzden araba kiralayıp gezmiştik..

tur çok yorucu olur. Fethiye de çok güzel butik balayı otelleri var. Ya da her şey dahil konsept otellerden seçebilirsiniz.

beklentinize göre değişebilir, elbette bir de bütçeye göre.
kaş'ta, maldivler gibi size özel havuzlu-manzaralı yerlerde kalma imkanı sunan yerler var.

Nisanda kapadokyada yaptık balayımızı, çok keyifliydi.. büyülü bi havası var, balayı için uygun olduğunu düşünüyorum.

Dalyan. İki yaz üstü üste gittik, o kadar çok sevmiştik. Sevimli bir kasaba. Denize minibüsle ya da teknelerle nehirden gidebiliyorsunuz. İki türlü de 20 dk civarı sürüyor. Kasabanın içinde sevimli restaurantlar var. Bütün kasabayı tepeden gören bir Kral Mezarları var, oldukça büyülü bir atmosfer. Bildiğiniz gibi Dalyan (İztuzu plajı), deniz kaplumbağalarının yumurtlama bölgesi, o yüzden sahilde korumalı alanlar var, öyle hurra, gelişi güzel takılamıyorsunuz. Onun dışında kasabanın içinden katılabileceğiniz çeşitli turlar var, ada turları, çamur banyosuna filan götüren turlar, bir de gölün adını hatırlamıyorum Köyceğiz'di sanırım, oraya giden başka bir tur var... Gerçi bir de şu var; bir çeşit turda deniz kaplumbağalarını besleyip, şov yapıyorlar. Acayip yanlış bir şeymiş. Kaplumbağaları buna alıştırınca, her gördükleri tekneye bizi besleyecekler diye atlayıp, pervanelere filan çarpıp ölüyormuş hayvancıklar. =( Dalyan'a giderseniz, o kaplumbağacı pisliklere zırnık koklatmayın. :KK61:Ben bunu ne yazık ki geç öğrenmiştim, utancı hala içimde.

İkinci önerim de Fethiye. Bir çocukla ve hamile olarak gittiydik 2 yaz önce. Arabayla gittiğimiz için çevredeki güzel yerleri de gezdik. Çalış Plajı, Saklıkent, Ölüdeniz'e gitmek kolay ve çok güzel yerler. Daha çok yer görelim diyorsanız Fethiye'yi tercih edebilirsiniz.

Back