• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BALAYI

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Merhaba arkadaslar düğünüm kış mevsiminde olacak. Balayi olarak uludagi uygun gördük. Daha önce uludaga tatile giden var mii? Fiyatlae nasıldır kayak aletleri otel fiyatina dahil mi degilse ne kadar vs

Benimde kışın olucak nasipse. Bolu abant düşünmüştüm bende ama daha detaylı bakmadım. Kışın evlenen varsa balayı önerisi alabılırım. Yorumları merak ettım şurda yerımı alıyım :)

Benimde kışın olucak nasipse. Bolu abant düşünmüştüm bende ama daha detaylı bakmadım. Kışın evlenen varsa balayı önerisi alabılırım. Yorumları merak ettım şurda yerımı alıyım :)

Bir derdim var köşesi hariç diger yerler pek yorum almıyor umarim cevap gelirr

karadeniz turu yapmayı düşünür müsünüz ? bolu abant biraz sıkıcı olabilir.

karadeniz turu yapmayı düşünür müsünüz ? bolu abant biraz sıkıcı olabilir.
Karadenizi gezmiştim
Hiç görmedıgım bı yer olsun ıstedım.
Kapadokyayı merak edıyorum bide orasıda kışın olurmu bılmıyorum
Ben bıraz herkesten uzak başbasa kalmak ıstemıstm.huzuru arayanlardanım :))

Karadenizi gezmiştim

aslında kapadokya da mantıklı ben gittim kışın gerçekten çok güzel. Mağara oteller var.

Karadenizi gezmiştim

Kapadokya daa sıkıcı gibi mi yaaa yapacak hicbir sey yok hicbir romantizm yok.gibi geliyo. Günübirlik git gez tatzi bir yer ben de uludağ diye dusundum ama nasil olue bilemedim

Kapadokya daa sıkıcı gibi mi yaaa yapacak hicbir sey yok hicbir romantizm yok.gibi geliyo. Günübirlik git gez tatzi bir yer ben de uludağ diye dusundum ama nasil olue bilemedim
Romantizm anlayışınız değişik.
Uludağ da adım başı bir kafa, sürekli insanlarla dip dibe, cavur cuvur sesler, sürekli bit cıstık sesi romantik de, dünyada eşsiz güzellikteki mağara evler, buralara yapılmış sadece loş aydonlatma ve muhteşem tarzlarda döşenmiş oteller sizi eski çağlara götürdüğü için romantik değil?
Hele gün doğumunu balonda izlemek, gün batımını terasta bir yemekle geçirmek bir de kar yağarsa göz şöleni olan yer mi romantik değil?
Yurt dışı da düşünebilirsiniz, malum Uludağ fiyatına denk gelen birçok gğzel tur ya da organizasyon ayarlayabilirsiniz.

Romantizm anlayışınız değişik.
Uludağ da adım başı bir kafa, sürekli insanlarla dip dibe, cavur cuvur sesler, sürekli bit cıstık sesi romantik de, dünyada eşsiz güzellikteki mağara evler, buralara yapılmış sadece loş aydonlatma ve muhteşem tarzlarda döşenmiş oteller sizi eski çağlara götürdüğü için romantik değil?
Hele gün doğumunu balonda izlemek, gün batımını terasta bir yemekle geçirmek bir de kar yağarsa göz şöleni olan yer mi romantik değil?
Yurt dışı da düşünebilirsiniz, malum Uludağ fiyatına denk gelen birçok gğzel tur ya da organizasyon ayarlayabilirsiniz.

Biz yillarca gizli sakli bulustukk. Az insan olan yerdee. Belki de onun icin kalabalik beni daha mutlu ediyo

Back