• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

ilk birkaç gün girmemeye ve kendini sıcak tutmaya çalış canım. çünkü ilk ilişkiden sonra bir kadın lohusa gibi olurmuş o yüzden kendini üşütmemen çok önemli.

ilk 3 gün girilmez canım. bende 12 gün sonra evlenicem mesela balayına 2 gün sonra gidelim dedik denize giremem diye 3 gün geçmiş olur die düşündük sizde öyle yapın tatile hemen balayı sonra gidince giremicezsin denize tatilinde iyi geçmezz. bence benm yaptığım gibi yap :)

ilk 3 gün girilmez canım. bende 12 gün sonra evlenicem mesela balayına 2 gün sonra gidelim dedik denize giremem diye 3 gün geçmiş olur die düşündük sizde öyle yapın tatile hemen balayı sonra gidince giremicezsin denize tatilinde iyi geçmezz. bence benm yaptığım gibi yap :)
Beniö balayımda düğünden 2 gün sonra :)

balayının diğer günlerden farkı yokki bulunduğunbuz ortam yeterince hijyenik değilse her halukarda enfeksiyon riski vardır , ben de hem havuza hem denize girdim hala daha giriyorujm çok şükür denizden olmadı ama kışın ortasında olmuştum 1 kez.çok fazla zorlamadıktan sonra hiçbir sorun olmaz yada eczanelerden vajinal tampon alıp kullanın denize girerken.

Back