Balayı sorunu:(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
Gercekten bu konu hakkinda oyle bilgisizim ki..

Eylül 17 düğünüm olcak Insallah daha önce hiç tatile gitme fırsatımız olmadi ailemle . aramam gereken özellikler veya neye dikkat etmeliyim eylül ayında en çok nereyi tavsiye edersiniz malum son bahar yaz bitimi .
Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsümemek...

Lutfen bana yardimci olurmusunuz tavsiyelirinize onerilerinize suna dikkat rt soyle olsun diye belirtmenize ihtiyacim var

Bir Antalya da benden gayet iyiydi 25 eylülde bile. Fethiye ye 5 ekimde gittik sıcaktı aslında ama denizden çıkınca üşüdüm itiraf ediyorum. Ama fethiyede çok daha fazla eğlendik, turlara katıldık. Rafting, tekne turları, atv turu, safari , yamaç paraşütü , tekne paraşütü yok yoktu.. Ölü deniz zaten apayrı bir güzellik.. Antalya'dan vazgeçtim Muğla fethiye diyorum hatta :KK48:

Bir Antalya da benden gayet iyiydi 25 eylülde bile. Fethiye ye 5 ekimde gittik sıcaktı aslında ama denizden çıkınca üşüdüm itiraf ediyorum. Ama fethiyede çok daha fazla eğlendik, turlara katıldık. Rafting, tekne turları, atv turu, safari , yamaç paraşütü , tekne paraşütü yok yoktu.. Ölü deniz zaten apayrı bir güzellik.. Antalya'dan vazgeçtim Muğla fethiye diyorum hatta :KK48:

Soguk olur diye cok korkuyorum acikcasi ama cokta denize girenem sanirim ozellikle aktiviteleri ilgimi cekiyo nedense

Gercekten bu konu hakkinda oyle bilgisizim ki..

Eylül 17 düğünüm olcak Insallah daha önce hiç tatile gitme fırsatımız olmadi ailemle . aramam gereken özellikler veya neye dikkat etmeliyim eylül ayında en çok nereyi tavsiye edersiniz malum son bahar yaz bitimi .
Ozellikle balayi odasi otelim cok guzel olsun gezecegimiz bir cok yer olsun odada tıkılip kalmayalim istiyorum eglenmek ve keyif almak dolu dolu gecirmek istiyorum ve ozellikle üsümemek...

Lutfen bana yardimci olurmusunuz tavsiyelirinize onerilerinize suna dikkat rt soyle olsun diye belirtmenize ihtiyacim var
O aylarda en guzel yer antalya ve ilceleri. Internetten otelleri begenirsiniz balayi odasi istediginizide soylersiniz otel ayarlar onu. Diger iller ve ilceler o ayda serinlemeye basliyor.

Antalya o aylarda diğer yerlere göre daha sıcak olur diğer yerler sogumaya başlar yavaş yavaş.
bütçenize göre oteli bulursunuz yorumları okumayı unutmayın karar verirsiniz bir şekilde.

Gelmişken bir kahvemi içeydin yaa :KK70:

Sicaklik olarak antalya gezilecek görülecek yerleride oldukça fazla ilçeler yakin otelleri inceleyip akviteleri mevcut olan yerler illa ki olacaktir .
Tekne turlari için alanya çok yer keşfetmenize olanak sağliyor.
Side antik bi yer sakin turistti bol sevmedim tiklim tiklim deniz çok tasli falan.
Manavgat selalesi ,alanya dim çayi,damlataş görülebilecek yerler arasinda.

Eminim cok keyifli gecmistir . zorlandiginiz oldumu yemek temnizlik vs
Yoo asla. Evet gercekten cok mukemmeldi. Yemek temizlik esimle hep beraber yaptik. Eglenerek, savas ve dans ederek yaptik :)

Bazen disarda yedik. Bazen kendimiz yaptik. Ama hic mi hic zor olmadi, bunca yillik tatillerimin arasinda en iyiysiydi

Bende 17 Eylül'de evlendim. Aslında benim balayı hayalim yurt dışı idi ama eşimin uçak korkusu nedeni ile (sonra gideriz diye kandırıldım :halay:) Bodrum'a gittik biz. Otel tatili çok güzel idi. Hava muhteşem kalabalık yok.

Ben de 5 ekimde evlendim antalya yanıyordu resmen en güzel zamanı çünkü yazın çok nemli ve sıcak oluyor son 4 yıldır da ekimde gidiyorum.gezecek yerde hotel çeşitliliği de çok.bodruma her yıl 15-30 eylül arası gidiyorum devremülkümüz var gündüzleri sıcak oluyor ama deniz her zaman sıcak olmuyor.son 2 yıldır eylülde yağış çok oldu mesela.geçen yıl eylül ayında çok sakindi bodrum hoteller boştu burda sıkılabilirsiniz

X