• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı otellerinizde yardımcı olurum kızlar

CADISILA87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.519
5
0
37
İstanbul
selam kızlar balayı tercihlerinizde seçimlerinizde, otel ve ulaşım rezarvasyonlarında sizlere yardımcı olabilirim..
eğer bişey sormak rezarvarvasyon yaptırmak isterseniz özelden msj atabilirsiniz sevgiler

aralık ayında gidebileceğim yerler ve oteller hakkında bilgi verirsen seviniirim canım.

Merhaba..ben sitede yeniyim ve acıkcası böle bi form buldugum içinde çok memnun kaldım.acaba bana kasımın sonu gıbı balayı için nerelere gidilir önerisinde bulunurmusunuz.

Teşekkürler..

canım ekim ayında gidebileceğim ucuz ve güzel balayı yeri önerebilirmisin yer ve otel önerirsen sevinirim hayatım ama uygun olsun istiyorum öle uçuk bir fiyat olmasın

otelin denize sıfır olmasını yemeklerinin güzel olmasını ve denizin taşsız dalgasız olmasını istiyorum cnmm eger bildigin varsa buna uyan söylersen çok sevinirim:)haziran ayı için istiyorum:)

otelin denize sıfır olmasını yemeklerinin güzel olmasını ve denizin taşsız dalgasız olmasını istiyorum cnmm eger bildigin varsa buna uyan söylersen çok sevinirim:)haziran ayı için istiyorum:)

cnm biz Adam & eve ye gidicez arastir bi istersenkaydirigubbakcemile2

Back