Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatcım birşey sorucam sana, ulaşımda dahilmi vermiş olduğun fiyata acaba? Biz kendi imkanlarımızla gidelim diyoruz, daha uyguna geliyor öyle sanki... Uçakla gitmek istediğimiz için ets de uçak fiyatları çok uçuk...
cnm bızde ekımde voyage sorguna gıtmeyı ıstıyoruz sence suanmı rezervasyon yapsak yoksa eylulu mu beklesek yanı ekımde ıns yuzde 30 ındırım felan olur yıne aslına bakarsan suan yaptırmak ıstemıoruz dırek nakıt paramızı kullanmak ıstemıyoruz cunku..
sence o zaman fıyatlar aynı kalıp bı kampanya olmazmı (ben öle dusunuorum ıns öle olmaz)
bılgı verırsen sevınırım
cnm yeni gördüm açıkcası hiç belli olmuyo.. ama zaten ekim diyosun fazla talep olmayan bir ay ama yine belli olmaz belki fiyat düşer ama yer olmaz bazende boşluk oluyo 4 5 günlük kampanya yapıyolar.bu arada bişey diyim ben size voyageler kış sezonunda çok uygun oluyo fiyatları ama yazın baya uçuyo ben olsam imkanınız varsa hatta nisanda en uygun oda fiyatı 70 liradan başlıyo..