- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Eh biraz söz dinlese böyle olmaz tabi ama neyseTur değil canım sadece site adı yani o ayarlıyor oteli o şekilde gidiyorsun sanırım daha uygun oluyor bir kaç tane böyle siteler var bilindikten aldıktan sonra sorunda yaşanmaz ets tur gibi mesela anı tur aynı şekildeTemmuz evet Ramazan ayından sonra en yoğun zaman dilimi o yüzden fiyatlar biraz daha yukarıda tuzlu gibi geldi bana da Allah ödeme kolaylığı versin
Eh biraz söz dinlese böyle olmaz tabi ama neyseBen sitelere hep bakıyorum canım da oteli arayıp öğrenmek bana daha mantıklı geliyordu hep
Evet bak bu açıdan düşününce de çok mantıklı bilmediğimiz yerler birde sonuçtaBen otelin bir bölümünden fiyatına bakmıştım 300-500 TL en azından fark ediyordu o yüzden anlaştık bir de tur şitketlerinin uçaktan indikten sonra otele kadar bırakma servisi tekrar dönüşte alma servisi var tabi ki onlara da ekstradan biraz ücret ödüyorsun ama çok mantıklı zaten sessiz yerler o kadar bavulla minibüsle uğraşılmaz taksiyle çok daha fazlaya gelir Antalya'ya çünkü rahat yarım saatlik mesafedeydi daha da fazla olabilir
Kesinlikle tur şirketiyle gitmenizi öneririm neresi olursa olsun merkeze yakın yerler değil buralar özellikle balayı dönüşü insanın direk alınıp eve bırakılası bile geliyor yorgun yanmış ve uykusuz gibi oluyoruzEvet bak bu açıdan düşününce de çok mantıklı bilmediğimiz yerler birde sonuçtaEn iyisi şirketle anlaşmak sanırım tabi otele karar verebilirsek
Evet ya zaten yanmak bile başlı başınaKesinlikle tur şirketiyle gitmenizi öneririm neresi olursa olsun merkeze yakın yerler değil buralar özellikle balayı dönüşü insanın direk alınıp eve bırakılası bile geliyor yorgun yanmış ve uykusuz gibi oluyoruz
Hakkınızda hayırlısı olsun canımEvet ya zaten yanmak bile başlı başınaBu tur şirketi aklıma yattı benim epey umarım öyle yaparız :)
Sağol canım çok teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun canım
Rica ederim canım ne yaptım sankiSağol canım çok teşekkürler
Olur mu öyle şey her soruma sabırla cevap verdinRica ederim canım ne yaptım sanki
Ne sabrı canım yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz burada bende geçtim o zamanları biri bir şey söylese de emin olsam diye nasıl çırpınırdım birbirimizin halinden anlamamız gerekOlur mu öyle şey her soruma sabırla cevap verdin
Duygularıma tercüman oldun resmenNe sabrı canım yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz burada bende geçtim o zamanları biri bir şey söylese de emin olsam diye nasıl çırpınırdım birbirimizin halinden anlamamız gerek
Böyle insanları hiç sevmiyorum insan hatırlamaz mı gerçekten herkes kendini düşünüyorDuygularıma tercüman oldun resmenHer evli arkadaşıma yapışıyorum merak ettiğim, öğrenmek istediğim şeyden emin olmak için ama çoğu düğün yapalı 3 4 sene oluyor ay hiç hatırlamıyorum valla dedikten sonra kendi derdini anlatmaya geçiyor
Şahsen ben önemsemediklerini düşünüyorum :) Bir iki tane yakın arkadaşım var onlar yardımcı oluyor sağolsun ama yeni düğün yapan biri farklı oluyor şahsen çünkü bir sene de bile neler neler değişiyor :)Böyle insanları hiç sevmiyorum insan hatırlamaz mı gerçekten herkes kendini düşünüyor
Oteli aradım 22 ekimde kapatıyolarmıs sezon bıtıyomus oradan vazgeçtik off ıyıce kafam karıstı nereye gıtsek kiBizde 15 ekimde Vogue Hotel Bodrum'a gidiyoruz kısmetse
ne kadara ayarladınız benim istediğim tarihlerde 3500 en ucuzu ya :/Karar verildi :)
27 eylülde TİTANİC DELUXE BEACH LARA'dayız
ne kadara ayarladınız benim istediğim tarihlerde 3500 en ucuzu ya :/
3800 tl canım 1 hafta uçak biletleride dahil bu fiyata.
Hangi tarihlerde gideceksiniz??