Balayı önerileri

Cakilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
9
2
29
Kızlar merhaba kısmetse eylülde düğünüm olacak balayı için gidilecek yer arayişındayiz fakat karar veremedik. Antalya çevresi düşünüyoruz. Sizlerin gittiği memnun kaldığı otel isimleri yazarmisiniz

Kızlar merhaba kısmetse eylülde düğünüm olacak balayı için gidilecek yer arayişındayiz fakat karar veremedik. Antalya çevresi düşünüyoruz. Sizlerin gittiği memnun kaldığı otel isimleri yazarmisiniz
Alanya ya da side taraflarini tercih edin. Onerim bu yöndedir.

Antalya da cristal otel var biraz ucuk ama indirimini yakalarsanız cok memnun kalacağınıza eminim 🥰

Antalya Kaş’ı öneren arkadaşlarım olmuştu bana çok güzel diye. Alanya da güzel. Ben İzmir Alaçatıyı da seviyorum. Deniz istemiyorsanız Mardin, Urfa çok güzel ve otantik. Yine peri bacaları balon çok romantik. Tabi ölü deniz de çok güzel. Umarım hayalinizdeki gibi bir tatil olur.

Antalya Kaş’ı öneren arkadaşlarım olmuştu bana çok güzel diye. Alanya da güzel. Ben İzmir Alaçatıyı da seviyorum. Deniz istemiyorsanız Mardin, Urfa çok güzel ve otantik. Yine peri bacaları balon çok romantik. Tabi ölü deniz de çok güzel. Umarım hayalinizdeki gibi bir tatil olur.
Kaşa ulasim cok zor.

Biz Kıbrıs’a gitmiştik . Hayatımın en güzel oteliydi . Yani havuzu denizi geçtim otelde ki müşteriye saygı nezaket paha biçilemezdi .

Ben antalyaliyim.alanya side kemer otellerini bilmiyorum ama para sorun degilse belekte cok guzel oteller var.benim gittiklerimin icinden en iyileri maxx royal ve regnum carya otelleriydi.kendinizi prenses gibi hissedersiniz oyle mukemmel herseyiyle.

X