balayı için

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
arkadaslar düğün tarihimi nisan olarak belirledik her 2 ailede..
biliyorsunuz nisan 24ü ramazan :/
bizde 11 nisan diye planladık. . .
ama balayı için yunanıstan santoriniyi dusunuyoruz ve nisanda malum havalar biraz soğuk.
nişanlmda bayramdan snra ayarlr gideriz dedi temmuz başı falan.. Sizce olur mu?
ramazanda gitmek olmaz dedi..
istersen ramazana kdr 3-4 gunlugne nisan ya dedi yağmur olur yaz baslangıcı dedi doğa kaçamağı yapalım dedi yakın yere kafa dinleriz dedi..
sizce olur mu yaa ?

olur ben de evlendikten sonraki ertesi gün2 günlüğüne yurtiçinde ufak bir kaçamak yaptım doğa içinde. asıl balayını birkaç ay sonra yurtdışında yaptık.

neden olmasın? evlendikten hemen sonra balayına çıkmayanların da evliliği geçerli sayılıyor merak etme
şaka bi yana bence eşinin teklifi çook mantıklı.

neden olmasın? evlendikten hemen sonra balayına çıkmayanların da evliliği geçerli sayılıyor merak etme
şaka bi yana bence eşinin teklifi çook mantıklı.
bencede mantıklı dusunnce sonra yurtdısına gideceğimizi öğrennce görumcem eğer almanyaya gideceksenz bende geleyımmı demiş (Almanyada yengesi var..)
nişanlmda eger yurtdısına çıkarsak bu nisan da olmaz yazın olur demiş yazında almanya olmaz demiş sahili olan bi yer olur demiş. ayrıca balayında senn ne işin var demiş..

nisanda yurtdışında gidebileceğiniz çok güzel yerler de var illa nisan derseniz. almanya değil belki ama italya, prag çok güzel olabilir.
yaz tatili (deniz kum güneş için) yurtdışını ben yaptım ama size önerir miyim bilmiyorum.

sorun avrupann biraz pahalı olmaz uçak biletleri flnda öyle.. kafa dinleyebileceğimiz yer ii olur diye dusunduk..
neden önermezmisin anlamadım ?
ama benm tercihim maldivler olmaz yol uzak gittin dinlenmeden dönuyorsun.. bu yuzden uçak saat yolculuğu kısa olması lazım.. yada zamanını uzun tutman lazım..

gidip dinlenmeden dönmedik elbette :) yol 8 saat, 7 gün kaldık, dönüşte de 8 saat, 7 gün boyu epey iyi dinlenmiş olduk.
yani 2-3 gün için gidilmez, ama hiç pişman değilim, cennet gibi bir yerdi, bir de yunan adasına avrupaya her zaman gidiliyor. ama maldivler öyle değil. ben o yüzden tercih ettim.
evet fiyat anlamında epey yüksek ona birşey diyemem.

o zaman sizin tercih kesinlikle santorini ise, sadece santorini değil de birkaç adayı birleştiren tur yapabilirsiniz. ama o da balayı romantizmden uzak olabilir.

santoriniden mykonosa geçilebilinir.. yani en azndan çok fazla koşturmamış oluruz kafa dinleriz geliriz..

Ben olsam dügünün ertesi gününe giderdim yani.daha ramazana 8 gün var o tarihte sanirim.Nisan cok güzel bir ay aslinda o dediginiz yer icin.Önemli olan sizsiniz hava durumu degil bir de.Balayini ertelemeyin,sonra ayni tadi bulamazsiniz

denize de girelim diyıoryz da ondan. nisan soğuk olmazsa gidilir tabi.

Ben Bodrum da yaşiyorum ve oranin iklimi,coğrafyasi cok örtüşuyor burayla.Biz nisan ayni hep dört gözle cekeriz Bodrum da.henüz cok kalabalik degildir,asla aşiri sicak degildir ama her yei begonvil basmistir.Denize de girilebilir o tarihlerde cok giren var.Ama dedigim gibi önemli olan sizsiniz hava durumu değil.Sarkarsa inanin başka şeyler cikabiliyor ,erteleniyor,öteleniyor,öncelikler degisebiliyor inanin.3 ay kısa deyip gecmeyin.evlilik hayatinda neler oluyor neler :) Ben olsam şimdiden rezervasyon bile yaptirirdim ki cook hesapli oluyor bu kadar önceden

bodrumda giriliyorsa santorinide de girilebilir iklim aynı çünkü teşekkürler..

mayısta evlendim. yurtiçi kaçamağımızda denize giremedim. su soğuktu.

peki siz nasıl bir balayı istiyorsunuz? gezip görmek mi? öyleyse aşırı sıcakların başlamadığı nisan ayı çok uygun. yaz tatiliyse deniz kum güneşse ne yazık ki santorini de mikanos da nefis denize sahip değil. biz düğünden hemen sonra gitmedik yurtdışı balayına ama otel uçak vs düğün öncesinden tamamlanmıştı. yurtdışı ise son ana bırakmayın, bir sürü iş çıkacağı için balayı ayarlamalarıyla uğraşmak istemeyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…