- Konu Sahibi balbocegi35
-
Bize gelin☺Merhaba hanımlar, yakın zamanda evleniyorum. Sorun şu ki balayına nerede konaklasak karar veremiyoruz. Fethiye mi ? Ölüdeniz mi ? Saklıkent olsun , kayaköy vs... olsun biz etrafı gezip dolaşmak istiyoruz 5 gün içerisinde ama hep bakıyoruz oteller dağlarda tepelerde... ee araba da olmayınca bizim için çok zor... nerde kalırsak ulaşım kolay olur ona bakıyoruz ama bilmediğimiz yer olduğu için kalakalıyoruz. Çalış plajı mı yoksa hisarönümü daha iyi etrafı gezebilmek için ???
Çok teşekkürler yanıtlayan herkese...
öyle mii , foça mahallesi olur mu ki ? ıssız bi yer mi ?Çalış tabiki :)
Yurt dışı cazip tabi ki ama pasaportu da işin içine katarsak biraz tuzluya gelcek bize. çünkü hem ev yaptırıyoruz hem düğün, yurt dışı da sonra kısmetsegezip dolaşmak istiyorsanız yurtdışı sizin için daha iyi olmazmı ?
:):):) çok ses çıkartırız sonra artıkBize gelin☺
Yurt dışı cazip tabi ki ama pasaportu da işin içine katarsak biraz tuzluya gelcek bize. çünkü hem ev yaptırıyoruz hem düğün, yurt dışı da sonra kısmetse
saatleri varmış bizde saat kısıtlılığı yaşamak istemiyoruz. Araç kiralamayıda düşündük ama ikimizde acemi şöförleriz :) balayı derken hocanın kayığına binmeyelimKimi otellerin araç kiralama hizmetleri de oluyor hani tek sıkıntı araç olmamasıysa kaldığınız süre boyunca araç kiralayabilirsiniz.
olur atabilirsiniz bi bakim ama dediğim gibi ulaşımı kolay olsun , dağlarda uç köşelerde bize uymuyor. otel konsepti dışanda amacımız gezmek bizimotel ismi atsam sakıncası varmıdır ki?
ölü deniz bence
Ben giderim kiz evden:):):) çok ses çıkartırız sonra artık
evet dalyanda güzelmiş inceledim ama saklıkenti çok merak ediyorum . Çok sağolBen giderim kiz evdendalyanda guzel ben buradayim gunubirlik fethiyeye gidersiniz ben sizi gotururum
o zaman uymaz tatlım sizeolur atabilirsiniz bi bakim ama dediğim gibi ulaşımı kolay olsun , dağlarda uç köşelerde bize uymuyor. otel konsepti dışanda amacımız gezmek bizim
Çok teşekkür ettim yine deo zaman uymaz tatlım size
Saklikent 1 gunde gezilir konaklama yeri onemli bence buralar daha ucuz aklinda olsun bisiy degil gercekten goturebilirim saka degilevet dalyanda güzelmiş inceledim ama saklıkenti çok merak ediyorum . Çok sağol
saatleri varmış bizde saat kısıtlılığı yaşamak istemiyoruz. Araç kiralamayıda düşündük ama ikimizde acemi şöförleriz :) balayı derken hocanın kayığına binmeyelim
Yani he yere yakındır çalış hem gezmek icin hem tatil ıcın en idealiöyle mii , foça mahallesi olur mu ki ? ıssız bi yer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?