Balayı için Wow mu? Voyoge mi?

Wow otellerinden nette çok fazla şikayet var.Otelsikayet.com'dan takip edebilirsin.Voyage Torba'ya geçen yaz gittik.Güzeldi.Ben Amara Wing'i öneririrm.tek kelimeyle muhteşem bi balayı yaşattı bize.Amara zinciri çok iyidir

ben eşimle bu eylülde antalya wow a gitmiştm balayı için ve cok memnun kalmıştım.bayanssulusmile
kalıtelı ve nezih bı otel...
yemekleri de cok hoş...
wow un yanında mardan palace var,eger maddı durumunuz varsa mardan cok daha guzeldi..
bu yaz da mardan da olucas inşş....:dance:

Kızlar ben de 5 haziranda evleniyorum,7 haziranda 4 günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz.
Şimdi baktım kremlin palace en uygun ve de güzel.
Acaba sizler hangi siteden yararlanıyorsunuz erken rezervasyon için,etsde kremlin palace yok.

Kızlar ben de 5 haziranda evleniyorum,7 haziranda 4 günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz.
Şimdi baktım kremlin palace en uygun ve de güzel.
Acaba sizler hangi siteden yararlanıyorsunuz erken rezervasyon için,etsde kremlin palace yok.

Wow oteller MNG turizmin ordan bakabilirmisin canım?

Wow otellerini tavsiye ediyorlar.
Ama eğlenceli ve çok aktiviteli bir yer değil diyorlar..boshayallersmile
Yemeklerini beğeniyorlar birde..

Biz balayı otelemizi ayarladık.
Voyage Belek'e gidiyoruz kısmetse...zemuszemus
Yardımların için çok teşekkür ediyorum Mutluluk Reçetem..

Hayırlısı olsun cnaım büyük ihtimalle biz de orayı ayarlayacağız.Ama gelinlikti eşyaydı fotoğrafçıydı derken sıra bir türlü ona gelmedi ama elimizi çabuk tutmak lazım.

Daha bende de diğerleri yok canım bilmiyorumkismile
sen gelinliğini nereye yaptıyorsun?
Birde fotoğrafçı işini ne yaptın?

Diktirmeye karar verdim canım karşıyakada yılların gelinlik terzisi bir kadın var ona yaptırıyorum.Daha önce tanıdıkların gelinliklerini diktiği için içim rahat.Fotoğrafçı için ise Crowne plaza da bir fotoğrafçı varmış makul fiyat verdi bakalım onunla anlaşıcaz sanırım.

Yaa bende öğrenmek istiyorum fotoğrafçıyı. Özelden bilgi verebilirmisin bana??

biz balayımızda 26 ekim 09 da voyage belek kararını verdik ve hayatımızın en güzel tatilini yaşadık.. herşey çok güzel ve çok özenliydi.. çalışanların güler yüzlülüğü,yemeklerin enfes tadı.. herşey çok çok güzeldi.. kesinlikle tavsiye ederimopuyorumnanaktanşimdi sıra voyage sorgun dazemuszemus

biz balayımızda 26 ekim 09 da voyage belek kararını verdik ve hayatımızın en güzel tatilini yaşadık.. herşey çok güzel ve çok özenliydi.. çalışanların güler yüzlülüğü,yemeklerin enfes tadı.. herşey çok çok güzeldi.. kesinlikle tavsiye ederimopuyorumnanaktanşimdi sıra voyage sorgun dazemuszemus

Yaşasınnnnn darısı başımıza o zaman kaydirigubbakcemile5

ben bodrum ve antalyada wow otellerine gittim sahsen bodrumdakini cok begendim antalyadakini okadar degil ben topkapiya gitmistim ama genel olarak wow tavsiye ederim

Back