Balayı için otel arıyorum:69:

fat_se

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
339
3
0
Denizli
Arkadaşlar balayı için otel arıyorum.daha önce gttiğiniz yada şimdi gitmeyi düşündüğünüz yerler varsa yardımcı olurmusunuz.internetten bakınca fazla bilgi var ve kafam karışıyor.nişanlımla ben çok kararsız kaldık.:26:

düğündüğün bir şehir var mı? öncelikle bence şehir i netleştir sonra bölge sonrası artık tek tek bakmak kalıyor otellere :)

bir de firmalara gidebilrsin onlar beklentine göre alternatifleri hemen gösteriyorlar seçmek daha kolay oluyor, biz öyle yaptık seçmek yarım saatimizi aldı, erken rez yaptırırsan da % 50 daha karlı oluyor

izmirde oturan biri olarak
kuşadasını çok tvsiye etmiyorum desem umarım sizi kırmış olmam.
kuşadası eskisi gibi değil. gezmek dolaşmak istiyorsanız marmaris diyorum kesinlikle.. köyleri ve şelaleri dolaşırsınız inanın hem denizi çok güzel hem çam ormanları büyüleyici..

hımmm tamam şimdi oldu bi bakayım

peki sizin gidipte memnun kaldığınız bi yer varmı ya da bildiğiniz yerler:98:

turizm acentaları hem taksit imkanı yapıyor hemde balayı indiriminden yararlanmanızı sağlıyor.

cnm ben tatil sepeti vasıtası ile alanyaya gittim. incekum beach resort 5 yıldızlı bir otel ve cok iyi elemanlar harika hersey süperdi. tavsiye ederim. turlar düzenliyorlar otele bağlı kalmıyorsun bir çok yer görmüştük.

ben daha dün bi liste yaptm ama yazsam mı ki acaba dıye duşunuorm daha çok kafan karışmasn snra

payaşalım işte sen yaz ben internettekinden pek bişe anlamıyorum ya denize sıfır oluyo otel nitelikleri zayıf oluyo ya da tam tersi bi türlü uygun bulmadık şunun şurasında az zaman var bide açıkta kalmakta var:94:

bende bi tusan beach var kuş adası diye vazgeçtik sonra ömer holiday var onunda yorumlarından sonra vazgeçtiknona viking beach diyorum benimkide antalya olmasın diye yaa off:85:

Ben Kuşadasında oturuyorum.Kuşadası günlük gezmek için güzel ama bencede balayı için uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…