Öncelikle hayırlı olsun. Ama biz ailemle her sene gideriz kesinlikle balayı çiftlerinin meden geldiğini anlamıyorum çünkü bir tek yemek beraber onun dışında her şey ayrı inanın tadı çıkmaz en güzel ve zevklisi villa olur bence villa düşününMuhafazakar otel araştırması yapıyorum. Antalya da istiyorumm. Listem 4 tane otele düştü ama 4unden birini secemiyorum. Nisanda olacak balayi düğün ama ben simdiden yarı fiyatıyla almak istiyorum.
Liste şu ;
1- Adenya hotel resort & spa
2 - Adin Beach Hotel
3 - Wome Deluxe Hotel
4- Bera Hotel
Bilgisi olanlar ya da tavside bulunacaklar bekliuorum
Biz hepsi villa ile gitmiştik. Çok memnun kaldıkVilla için hangi siteler güvenilir olur?
Cok tesekkur ederim ben de o siteyi inceliyordum ama giden tanıdığım yok kararsızdim. Şimdi değerlendirmeye alacağim:)Biz hepsi villa ile gitmiştik. Çok memnun kaldık
Bence alın villa erçekten balayı için çok daha mantıklı bence gitmeden yemek işini de düşünüp bazen kolay şeyler yaparsanız bazen de dışardan söylersinizCok tesekkur ederim ben de o siteyi inceliyordum ama giden tanıdığım yok kararsızdim. Şimdi değerlendirmeye alacağim:)
Yemek hiç gözümde büyümüyor dediginiz gibi pratik seyler yaparız . Zaten gittiğim yerde ne meşhursa yemek isterim:) genelde barbeküler de oluyor villalarda. Fethiye düşünüyoruz akşam gezeriz sabah havuz dinlenme ile gecer. Oteldeki çocuk seslerini düşününce bile hemen vazgeçtim:) ayrıca çoğu muhafazakar otellerin yorumlarını okudum, yemeklerini genelde yermişler.Bence alın villa erçekten balayı için çok daha mantıklı bence gitmeden yemek işini de düşünüp bazen kolay şeyler yaparsanız bazen de dışardan söylersiniz
Biz de eşimle gittik berbat bir deneyimdiantalya istiyorsanız kesinlikle modern sarayları tavsiye ederim. bizde balayına gitmiştik ve müthiş bir yer
ben 2015 yılındı gittim daha yeni acılmıstı o yüzden çok kalabalık değildi. bu sene yorumlara baktım herkes aynı seyi söylemisBiz de eşimle gittik berbat bir deneyimdi
Araplar almanyadan gelen gurbetçi türkler çocuklar insan yığınları berbattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?