hem yakın hem de tatil yeri diye güzel geldi bana ama bizzat gidip görmüş birileri varsa yorum yapabilir mi :) veya farklı düşünceleriniziiii :)
biz alanyaya gittik. çok uzun gelmişti.
hurghada dünyanın neresinde ilk defa duydum.
çok cahil kaldım
çok yakın uçak ile 2,5 saatte hurghada da oluyorsun :) araştırdığım kadarıyla turistlerin gittiği yerler hurghada ve sharm el :)biz alanyaya gittik. çok uzun gelmişti.
hurghada dünyanın neresinde ilk defa duydum.
çok cahil kaldım
vetGüzel bir fikir. Gitmişken piramitleri görme şansınız da olsa süper olur. Ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsunuz? Mısır hala biraz tehlikeli umarım bunu biliyorsunuzdur. Bazı bölgelerine gitmekte sıkıntı yokken bazı yerlerine hala turistler için güvenli değil diyorlar. Sizin gideceğiniz yerlerde sıkıntı yok ama gene de aklınızda bulunsun.
evet sharm el seyh daha aktiviteli ve hareketli gece hayatı olan bir yer diye biliyorum hurghada biraz daha sakin diye biliyorum :)Uçakla gidince fark etmez diye düşünüyorum.
Hurghada mısırdaymış. Sarm el seyhi biliyordum ama bunu duymamıştım. Sarm el seyh gibi güzel bir sahili ve denizi olan bir bölgesi.
yani bütçe 8 bin gittiğimiz yerde sorun yok diye biliyorum gezeceğimiz yerler de dahil piramitlere inşallah gidicez kahireye ama sorunla karşılırsak orayı listeden çıkarıcaz tapınakları safari turu falan yapmayı düşünüyorum :)
vet
mesela nereyi tercih edersiniz ? yani hurghada da kalacağımız otel güzel duruyor yorumlarını da beğendim yani sizin düşünceniz nedir bu konudaBiz de balayı için düşnmüştük, eşim düşündü daha doğrusu, sonra Mısır karıştı.
Şahsen balayı için kültür turları yerine konforu tercih ederim.
14 ağustosta balayına gitmeyi düşünüyoruz yani aslında ben phuketi çok istiyorum ama mevsimi uymuyor bize yağışlı olduğu için oraları ben hem deniz hem de değişik yerler görmek istediğim için mısırı düşündüm açıkçası fakat ortam nasıl pişman olurmuyum bilemiyorumÇok güzel fikir aslında. Yakın olması bakımından da iyi olabilir. Kaç gün düşünüyorsunuz? Hangi mevsim düşünüyorsunuz? 8 bin bütçe ile başka yerler düşündünüz mü?
14 ağustosta balayına gitmeyi düşünüyoruz yani aslında ben phuketi çok istiyorum ama mevsimi uymuyor bize yağışlı olduğu için oraları ben hem deniz hem de değişik yerler görmek istediğim için mısırı düşündüm açıkçası fakat ortam nasıl pişman olurmuyum bilemiyorum
kanarya adalarını hiç düşünmedim açıkçası :) bali de çok fazla uzak geldi zaten düğün yorgunluğu olacak ve o kadar saat yol çekmek de istemedik :)Evet phuket için doğru mevsim değil.
Ama Mısır çok sıcak olmaz mı ağustosta?
Ben bir bakayım ama Balinin mevsimi de fena olmayabilir.
Ağustos ise kanarya adalarını düşünür müsünüz?
yani şuan sıkıntı fazla yok diye biliyorum arkadaşınız tam olarak hangi bölgeye gitmişti acaba :) birde turla mı bireysel mi bizde dil sorunu var biraz ama turu sebmediğimiz için bireysel düşünüyoruz artık maceralı birşey olacak çeviri yapa yapa :)Ben değil ama bi arkadaşım balayı için gitmişti hem de mısırın en karışık olduğu dönemde. Tatil bölgeleri güvenli demişti çok memnun kalmıştı tatilinden
tehlikeli durumu yok en azından tatil bölgelerinde turistik yerlerde yani hem yakın hem de değişik denizi de güzel otelimizide merkeze yakın seçtik sunrice crystal bay resort hotel umarım memnun kalırız :)Fotolarına baktım da şimdi benim de gidesim geldi çok güzel bir yere benziyor:)
Tehlikeli bir durumu yoksa güzel fikir.
kanarya adalarını hiç düşünmedim açıkçası :) bali de çok fazla uzak geldi zaten düğün yorgunluğu olacak ve o kadar saat yol çekmek de istemedik :)
o kadar sürüyormuş evet düğüne 2 ay kala hepsini tamamlamak lazım o zaman mısıra gittiğiniz de memnun kaldınız mı peki :) ne önerirsiniz orayla ilgiliBuna saygı duyuyorum kesinlikle ama Baliye uçuş Taylanddan daha uzun değil diye biliyorum. Ben Phukete gittim, yorgunluğun üzerine direk olmasın diye araya 1 gün koyduk. Uçuşu, jetlagi bile ayrı bir maceraydı. Kesinlikle değiyor, ama dediğim gibi uzun uçuşu hiç sevmeyen insanlar oluyor onlara hak veriyorum. Gene de kardeşim onlardan biri olmasına rağmen o da Maldivlere gitti ve değdiğini söylemişti. Her ne kadar uçuşun her anından nefret etmiş olsa da.
Kanarya adalarında bir yere giden arkadaşım da olmuştu. O da beğenmişti. Çok detaylı bilmiyorum ama düşünülebilir.
En son Mısıra karar verirseniz, kendiniz gidecek ve vizeyi kendiniz ayarlayacaksanız aklınızda bulunsun vize işlemleri biraz uzun sürüyor. 1 ay sürdü bizimkisi o yüzden tüm biletleri iptal etmek zorunda kaldık. 2 ay süren okudum internette. Veriyorlar ama uzatıyorlar süreci.
o kadar sürüyormuş evet düğüne 2 ay kala hepsini tamamlamak lazım o zaman mısıra gittiğiniz de memnun kaldınız mı peki :) ne önerirsiniz orayla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?