balayı ıcın bera alanyaya gıden oldumu?

selinayca88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
407
1
96
36
Balıkesir
ekım ayında dugunumuz balayı ıcın arayıs ıcıne dustuk club famılıa,burç ve bera otel dusunuyoruz lutfen bana fıkır verın.....

canım kapalısın galiba? burç otele gitmiştik biz annem malüm kapalı bayan havuzuna girebiliiyo kapalı olduğu için. çok fazla sinek var konum itibariyle hiç uyumadık 1 hafta parası ödedik 3. gün kaçtık. ayrıca bu otellerin tamamı haremlik selamlık eşinle çıkacağın ilk taitlde ayrı ayrı eğlenmen gerekick ki çokta zevkli olmayacaktır. caprice otel, şahin otel bunlarada gittim kapalı otelelri dediğim gibi annem için ama şortla gezen bayana bile öcü gibi bakıyolar. bide ben bikini üzerine plaj elbisesiyle gezdim diye uyarmışlardı caprice de.

yok canım ben acıgım kapalı degılım nısanlım bıraz tıtızlenıyor ona gore bu oteller guvenılır ılk tatılımız olacagı ıcın acıkcası acemılıgımızde var otel kulturumuz ıkımızınde yok ne yapacagımızı sasırmayalım dıye bu tarz bı secım yapıyoruz ızmır ozellıkle ıstıyor orda okumus yabancı bır ortam degıl ılk tatılımız bıldıgım bır ortamda olsun dıyor ay cok zormus yıgenımde ascı cesmede calısıyor bu sene cok fazla yılan varmıs ondanda cok korktum hayırlısı....

mesela bende çok kıskancımm
eşimin etrafında bikinili kızlar gezince rahatsız olurum
nişanlımda sliple herşeyi meydanda olan erkeklerin olduğu yerde benim olmamı istemez
şahin in paradise plajı çok büyükmüş up uzun bi plajı varmış tatilde giy bikinini tenha yerlerde eşinle dilediğince yüz eğlen
canım bende konu açmıştım görmüşsündür
familia ve ya şahine gideceğiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…