günaydın kızlar mayısta balayına antalya belek adam&eve otelıne gidiyoruz.buraya gidenler memnun kalanlar kalmayanlar fikirlerini ve tecrübelerinizi yazarmısınız.bizi nasıl bir yer bekliyor??
yorumlar çok iyi,cennetten bir köşe,unutulmaz bir tatıl denılıyor ama yinede bi bilene,bi gidene danışmakta fayda var
günaydın kızlar mayısta balayına antalya belek adam&eve otelıne gidiyoruz.buraya gidenler memnun kalanlar kalmayanlar fikirlerini ve tecrübelerinizi yazarmısınız.bizi nasıl bir yer bekliyor??
yorumlar çok iyi,cennetten bir köşe,unutulmaz bir tatıl denılıyor ama yinede bi bilene,bi gidene danışmakta fayda var
canım msj kutun dolmuş...
gittim gördüm geldimm gercekten harıka ötesi bir tatildi.balayı çiftlerıne muhakkak tavsıye edıyorumm
Canımm biraz bilgilendirir misin?Fiyat hakkında,balayı çiftleri için özel ne yapılıyor,anlatır mısın işte?=)
Çok merak ettiğim bir otel ve balayı için ben de burayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler...
aa bu arada fiyatı sormuşsun atlamışım o kısmı,biz aralık sonunda rezervasyon yaptırmıstık,6gece 7 gün.
kişi başı gecelık fiyat 290tlye gelmıştı.
ama sezon fiyatı 370-380 dıye bılıyorum.mayıs yada eylul sonu ekım bası gitmek biraz daha uygun olabılır
Hahaa ben döverim o melekleriSitesinde görmüştüm ne o öyle ya :) Melek benim bi kere
Anlattığına göre iyi bir yermiş canım,balayı dediğin böyle özel konseptli yerlerde olmalı bence:)
İyiymiş fiyatı da sağol tatlım benim :)
Bu arada herkesin çift olması ayrı bi güzellik tabi ki:)
ya o melek olayına hiç girmeyelım zaten,bize otelı gezdırdı odaya yerlestırdı sonra kendısınden haber alamadık.bi sorun olursa arayın demişti,ama hiç aramadım arattırmadımda:)
yalandan 2 kanat takmışlar,beyaz bi tayt,tam poponun üzerınde balerınlerın tülü gibi bi tüll,:)sinir bozucu oyuzden kocamın melegı ben oldum :)kanatsız hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?