BALANSLAMA YÖNTEMİ TİMUR GÜRKAN ???

ezmag87

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
97
69
37
ARKADAŞLAR MERHABA ,

HABERLERDE İZLEDİM BENİM GİBİ SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,
SORUM ŞU ,TİMUR GÜRKAN NASIL BİR DOKTOR ARADIM SORDUM 350 TL MUAYNE ÜCREYİTMİŞ ŞİMDİYE KADAR O KADAR PARA HARCADIMKİ GÖZÜME BİLE GELMİYOR AMA İLGİ ALAKA NASILDIR GİDEN BİLEN DUYANVARMIDIRRR???

aa çok iyi:)))

DÜN ARADIM KONUŞTUM 12 KİŞİ ÜZERİNDE DENENMİŞ HEPSİ TUTMUŞŞ
ayy canmmm ne güzel ya fiyatı nedir kii..çok iyi bi doktor.bende tüp bebiş yaptım düştü..donduurlmuşu denıcem ama çok korkuorm yıne düşer dieee

ayy canmmm ne güzel ya fiyatı nedir kii..çok iyi bi doktor.bende tüp bebiş yaptım düştü..donduurlmuşu denıcem ama çok korkuorm yıne düşer dieee
O AŞININ YAPILMASI SADECE 5 BİN TL İMİŞ AMA DİĞER MASRAFLARI HİÇ BİLMİYORUM ,BEN HİÇ TÜP BEBEK DENEMEDİM 6 TANE DÜŞÜĞÜM VAR KENDİLİĞİNDEN OLDU HEPSİ BİRDE BENİM EMBRİYOLARIN TEK TEK KROMOZOM İNCELEMESİ YAPILMASI GEREKİYOR.2 BEBEĞİM DE TURNER SENDROMU ÇIKTI HERALDE BEN DENEMEYE KALKSAM BÜTÜN İŞLEMLER 20 BİNİ BULUR .AMA GARANTİSİ VARMI YOKK .BENDE ÇOK KORKOYORUM

tatlım adana da 6.5 a yaptrdım kadar tutmuo tüp bebişş

tatlım adana da 6.5 a yaptrdım kadar tutmuo tüp bebişş
CANIM TÜP BEBEK ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN O KADAR ÇOK OPERASYON VARKİ URAŞMIYOR OĞU DOKOTRLAR BEN 6 SENEDE KONU ÜZERİNE İHTİSAS YAPTIM SANKİ ..
HAYIRLIII DOKTORLARLA KARŞILAŞTIRSIN RABBİM NE DİYELİM ..AMA HER DUYDUĞUMUZ Bİ UMUTTT

Nee sadece o aşımı 5 bin yuhhh gitmeyi düsünüyordum bunu duyunca vazgeçtim

DÜN ARADIM KONUŞTUM 12 KİŞİ ÜZERİNDE DENENMİŞ HEPSİ TUTMUŞŞ
Ayy cok heveslendim simdi ama bizde de tutarmi maddi boyutu nedir bu sorularida aklimdan atamiyorum ama bu konuyu takibi birakmicamm insalllah bi yolunu bulup bende yaptirmak istiyorum

merhaba 2 aşılama 2 tüp bebek ve 3 düşüğüm var. bu haberi duyunca çok umutlandım ancak benim 3 tane dondurulmuş embriyom var. bu aşama da kullanıyor mu acaba ayrıca ankara da yaşamıyorum bu da ayrı bir problem
yaptırdığım merkez bu uygulamayı yapmıyor. ayrıca devlet desteği var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…