Nişan bal_hatun sizler için nişan alışverişine çıktı,piyasa araştırdı...Buyurun...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Öncelikle herkese merhabalar kader arkadaşlarım ve forumdaşlarım

Bugün 1 Mayıs sebebi ile tatildik sevdiceğimle...Fırsat bu fırsat çıktık eminönü,sultanhamamı vs. gezindik.Malum bizimde nişanımız var fiyat bakalım dedik...Sizler için fiyat sordum...İşte gelin hanımlar için hazırlanacak orta kalitede bir nişan bohçası fiyatı ve içeriği:

Not: Sadece sandıkların fiyatları ise 120-380 arasında değişiyor canlarım

*6lı ipek pijama takımı
*sutyen külot tk
*atlet külot tk
*makyaj seti
*şase bohça(seccade,bohça,havlu)
*terlik
*ayna tarak tk
*2'li sandık takımı (resimleri aşağıda )

Bu setin fiyatı orta kalitede yaklaşık 400-700 TL arası...

Bazı resimler ikişer eklenmiş olabilir canlar :)

Sıra geldi damat efendinin bohçasına

*kemer-mendil-kol düğmesi-çorap-kravattan oluşan takım
*İpek pijama 3'lü set
*terlik
*Şase bohça (içeriği aynı)
*çamaşır tk
)*gömlek ve pantolon ekliyorlar isterseniz)

Bu takımında fiyatı ortalama 250-400 tl arasında... Bunların resimlerini çekmedik zira ben o sırada kendi eşyalarımı seçmekle meşguldüm

Duruuuuuuuun bitmedi bal_hatun gitmişken sizleri sözümde nişanımda ne dağıtayım derdinden de oldukça ucuza getirerek kurtardı

Yine aynı sıradaki dükkanlarda nikah şekeri falan yapan bir yere girdik ve sizler için en pahalısı tane başına 2 tl olan hediyelikler buldum:

Resimler sanırım bayağı karıştı artık kusura bakmayın şekerler

Eklentiler

• $IMAG0302.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
Aynı zamanda nişanlıklara da baktım valla el yakıyordu beğendiğim birine 1600 dediler...

Canımmm öncelikle emeğine sağlık bizleri kırmayıp o tatlı gezintinde fotolar cektiğin için
Oh ne güzel gitmiş gezip görmüşsün hazırlıklar yapmışsın, bende yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum (
Canım sandıklar cook güzel ama fiyatları ucmus cok pahalı geldi bana o kadar verirmiyiz bilemicem orta yollu bişey bulmak lazım

Benim için zevkti canım :) Evet aslında fiyatları uçuk...Aynı sandıkları istoçtan daha uygun almış bir arkadaş...Ama bunlar da mesela şu ikisi pazarlıkla 100 liraya indirilebilir...Eki Görüntüle 700102 Eki Görüntüle 700103

hatta düşün bir yere girdik kadın herşeyi döktü hazırladı fiyat 630 dedi...Çok pahalı dedik tamam o zaman 510 olsun dedi...Evdeşim yok yine aşıyor bütçemizi dedi kadın ne dese begenirsin tamam abi siftah yapalım 400e bağlarız :2: herşeyi dahil buna canım sandık falan ... pazarlık yapmak lazım

Aaa ne güzel canim baya düşürüyorlarmiş, gidip pazarlık yapmak lazim hem istoça hemde Eminönü'ne ilk firsatta gidicem :) bu sandıklari beğendim tam aradiğim gibi

Canım ayaklarına sağlık gerçekten çok güzel şeyler bakmışsın :) Gerçi ben sandıkla hediyelik işini halllettim geçen ay, şu anda hediyelik magnetleri hazırlamakla meşgulüm ama bunlar da süpermiş gerçekten... Yalnız fiyatlar neden öyle ya?? Bana da pahalı geldi, biz sandık takımını yanlış hatırlamıyorsam 250 300 tl civarı birşeye hallettik..

Tatlım o taraf ucuz diye biliniyor ama ınan ki çok pahalı...sefaköyde soracağım bugün de...kızlar bu arada bizde büyük nişan yapmaktan vazgeçtik..gerek yok dedi annem beni şaşırtarak :) düğünün güzel olsun dedi :)

merhaba kızlar. resimler çok güzel görünüyor emeğinize sağlık fakat gerçekden çok pahalı sandıklar ben bağcılar tarafından aldım sandık takımımı 180 tlye aldım çokda güzel gerçi ben onuda istemiyordum annemin zoruyla aldık işte :) ama hoşuma gitti sonradan :)

Canım sandık içindekiler dahil mi bu fiyata peki

Canım sefaköyde kozmetik bijuteri dükkanlarına bak genelde 2-3 katlı oluyorlar ve cehizlik herşey bulunuyor bilgin olsun (
Bu arada bizde düğünüm güzel olsun diye nişandan vazgectik akrabalar hep uzakta gel git olmasın diye..
Şu sıralarda kayınvalidem bohça getirmeyi düşünüyor bakalım neler yapıcak (

Sedefim baktım bugün hani şu Evkur'un karşısında bi tesettür mağazası var ya oraya baktım kız dedi ki içinde çantan cüzdanın bohçan ayakkabın a'dan z'ye herşeyin olduğu şey en fazla 1000 lira olur valla çok mantıklı geldi bana :)

Canım oraya hiç girmedim ama önünden bi cok kez geçtim hatırlıyorum. cok secenek varmı canım istediğin tarzda olması önemli
Ben çanta,kozmetik, iç camaşırı gecelik, ayakkabıi terlik felan bunları ayrı ayrı aldım
gerçi hesaba vurunca yine aynı fiyat cıkıyor hemen hemen ortaya (

Selamlarr

Benimde nişanım var agustosta daha bohça işine girşimedik hatta daha hiçbi işe girişmedik bi yer tuttuk tamam bakalım hayırlısı artık haziran gibi başlıcaz bizde kısmet olursa ben izmirde oturuyorum ilk defa duydum böle herşey içinde olan sandıklar :26:

buarada ben fiyatlarını bilmiorum ama sandıklar gerçekten pahalıymış :44: aslında sandıklar çok hoşuma gidiyor ama bizim ailelerimiz şehirdışında oturuyor o yüzden ben açıkçası bavul almayı düşünüyorum hem gelir giderken rahat olur hemde ileridede kullanmak için sizce yanlış mı düşünüyorum:26:

sonra bazen diorum onlar bana sandık alsın biz damada bavul götürürüz sonuçta o bavulda benim olcak

bilemedim yani bu konuda kararsızım

biz ikimizde istanbuldayız bavul aldık 3lü set daha bohçam gelmedi ama gayet mantıklı bence güzelde olacağını düşünüyorum. herkesin zevki farklı bana o sandıklar çok kullanışsız geliyor ve begenmiyorum. sende gönlünden geçtiği gibi yapabilirsin... birde valizi biz ilk orta boy aldık sıgmıyor seninkiler şehir dışından geliyor birde bence büyük boy alabilirsin...

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım benim...evet fiyatları pahalı gerçi herkesin adetlerinde olmuyor belki ondan duymamış olabilirsin :) bavul mantıkli ama sonuçta bavulu her zaman alabilirsin ben bunları seviyorum diye böyle düşünüyorum gerçi

Canım eğer sportif şeylerden hoşlanıyorsan ondan gereksiz gelebilir ben çok seviyorum bunları :) mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…