Canımmm öncelikle emeğine sağlık bizleri kırmayıp o tatlı gezintinde fotolar cektiğin için
Oh ne güzel gitmiş gezip görmüşsün hazırlıklar yapmışsın, bende yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum (
Canım sandıklar cook güzel ama fiyatları ucmus cok pahalı geldi bana o kadar verirmiyiz bilemicem orta yollu bişey bulmak lazım
Benim için zevkti canım :) Evet aslında fiyatları uçuk...Aynı sandıkları istoçtan daha uygun almış bir arkadaş...Ama bunlar da mesela şu ikisi pazarlıkla 100 liraya indirilebilir...Eki Görüntüle 700102 Eki Görüntüle 700103
hatta düşün bir yere girdik kadın herşeyi döktü hazırladı fiyat 630 dedi...Çok pahalı dedik tamam o zaman 510 olsun dedi...Evdeşim yok yine aşıyor bütçemizi dedi kadın ne dese begenirsin tamam abi siftah yapalım 400e bağlarız :2: herşeyi dahil buna canım sandık falan ... pazarlık yapmak lazım
merhaba kızlar. resimler çok güzel görünüyor emeğinize sağlık fakat gerçekden çok pahalı sandıklar ben bağcılar tarafından aldım sandık takımımı 180 tlye aldım çokda güzel gerçi ben onuda istemiyordum annemin zoruyla aldık işte :) ama hoşuma gitti sonradan :)
Canım sandık içindekiler dahil mi bu fiyata peki
Sadece sandığın fiyatı canım toplamda sadece gelin bohçası 700 e falan alındı bana daha sonra benim eklediğim kıyafetler hariç
Tatlım o taraf ucuz diye biliniyor ama ınan ki çok pahalı...sefaköyde soracağım bugün de...kızlar bu arada bizde büyük nişan yapmaktan vazgeçtik..gerek yok dedi annem beni şaşırtarak :) düğünün güzel olsun dedi :)
Canım sefaköyde kozmetik bijuteri dükkanlarına bak genelde 2-3 katlı oluyorlar ve cehizlik herşey bulunuyor bilgin olsun (
Bu arada bizde düğünüm güzel olsun diye nişandan vazgectik akrabalar hep uzakta gel git olmasın diye..
Şu sıralarda kayınvalidem bohça getirmeyi düşünüyor bakalım neler yapıcak (
Sedefim baktım bugün hani şu Evkur'un karşısında bi tesettür mağazası var ya oraya baktım kız dedi ki içinde çantan cüzdanın bohçan ayakkabın a'dan z'ye herşeyin olduğu şey en fazla 1000 lira olur valla çok mantıklı geldi bana :)
Selamlarr
Benimde nişanım var agustosta daha bohça işine girşimedik hatta daha hiçbi işe girişmedik bi yer tuttuk tamambakalım hayırlısı artık haziran gibi başlıcaz bizde kısmet olursa ben izmirde oturuyorum ilk defa duydum böle herşey içinde olan sandıklar :26:
buarada ben fiyatlarını bilmiorum ama sandıklar gerçekten pahalıymış :44: aslında sandıklar çok hoşuma gidiyor ama bizim ailelerimiz şehirdışında oturuyor o yüzden ben açıkçası bavul almayı düşünüyorum hem gelir giderken rahat olur hemde ileridede kullanmak için sizce yanlış mı düşünüyorum:26:
sonra bazen diorum onlar bana sandık alsın biz damada bavul götürürüz sonuçta o bavulda benim olcak
bilemedim yani bu konuda kararsızım
Selamlarr
Benimde nişanım var agustosta daha bohça işine girşimedik hatta daha hiçbi işe girişmedik bi yer tuttuk tamambakalım hayırlısı artık haziran gibi başlıcaz bizde kısmet olursa ben izmirde oturuyorum ilk defa duydum böle herşey içinde olan sandıklar :26:
buarada ben fiyatlarını bilmiorum ama sandıklar gerçekten pahalıymış :44: aslında sandıklar çok hoşuma gidiyor ama bizim ailelerimiz şehirdışında oturuyor o yüzden ben açıkçası bavul almayı düşünüyorum hem gelir giderken rahat olur hemde ileridede kullanmak için sizce yanlış mı düşünüyorum:26:
sonra bazen diorum onlar bana sandık alsın biz damada bavul götürürüz sonuçta o bavulda benim olcak
bilemedim yani bu konuda kararsızım
biz ikimizde istanbuldayız bavul aldık 3lü set daha bohçam gelmedi ama gayet mantıklı bence güzelde olacağını düşünüyorum. herkesin zevki farklı bana o sandıklar çok kullanışsız geliyor ve begenmiyorum. sende gönlünden geçtiği gibi yapabilirsin... birde valizi biz ilk orta boy aldık sıgmıyor seninkiler şehir dışından geliyor birde bence büyük boy alabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?