• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal ya da limonla saç rengini açma

Kızlar ben kendimi bildim bileli annem benim saçıma ballı limonlu bakım yapar. Yazın hatta bu bakımı yapıp deniz kenarına inip güneşlendiğim bile olmuştur saçlarım açılsın diye ama saçlarıma mükemmel bir bakım yapmaktan öteye gitmedi. Saçlarımın rengi açılmadı hiç

Kızlar ben kendimi bildim bileli annem benim saçıma ballı limonlu bakım yapar. Yazın hatta bu bakımı yapıp deniz kenarına inip güneşlendiğim bile olmuştur saçlarım açılsın diye ama saçlarıma mükemmel bir bakım yapmaktan öteye gitmedi. Saçlarımın rengi açılmadı hiç

sende baya bakımlar var yaaaa
ballı limonlu bakımı nasıl yapıyorsun
ne işe yarıyor birdeee

bal limon ve zeytinyağını karıştır canım saçlarına sür streç filmle kapla en az 2 saat beklet saçların ipek gibi olur:16::16: Çok nemlendiriyor saçları

bal limon ve zeytinyağını karıştır canım saçlarına sür streç filmle kapla en az 2 saat beklet saçların ipek gibi olur:16::16: Çok nemlendiriyor saçları

çok teşekkürlerrr tarif için haftasonu deneyeceğim
bi yandan da ne kadar çok kür yaparsam o kadar mı iyi gelir
yoksa her kür birbirini tetiklemeyipte bir problem yaratır mı die düşünüyorum :44::44:

Bence çok fazla kür yapıp çorba yapma derim:ssz: 15 günde bir kürünü değiştirebilirsin ama her hafta değişik kullnama

2 ğün önce saçımı palette tarçın bakırla boyadım tabi 1 anda o renk çıkmasını beklemedim ama kızıl oldu :(( başıma belamı aldım yoksa
2 ay öncede koleston açık kahve boyamıştım şimdi tarçın bakırla dipten çıkan saçlar kızıl altlar değişmek be değişmemek arası
Bo boya akar mı ???? 1 yerdede okudum zeytin yağı nemlendirdiği için akarmış yada beyaz sabun, bal yapsam ama nasıl yapacağım umarım kurtulurum bu kızıllıkta sonuçta üst üste boyamadım daha ilk ama bilemiyorum yinede !!!

2 ğün önce saçımı palette tarçın bakırla boyadım tabi 1 anda o renk çıkmasını beklemedim ama kızıl oldu :(( başıma belamı aldım yoksa
2 ay öncede koleston açık kahve boyamıştım şimdi tarçın bakırla dipten çıkan saçlar kızıl altlar değişmek be değişmemek arası
Bo boya akar mı ???? 1 yerdede okudum zeytin yağı nemlendirdiği için akarmış yada beyaz sabun, bal yapsam ama nasıl yapacağım umarım kurtulurum bu kızıllıkta sonuçta üst üste boyamadım daha ilk ama bilemiyorum yinede !!!

saç kremleri ve yağlı bakımlar evet boyayı akıtır ama öyle tonlarca akma olmaz yarım ton falan açılır gerçi rengin koyuluğuna göre saç tipine göre değişir. siz bukadar çok kafaya taktıysanız koyu bir kahveye boyayıp bırakn saçlarınza işlem yaptırıp yıpratmayın derm

Benim bildigim kadariyla bal saci yumusatir saglikli olmasina saglar limon da parlak olmasi icin yardimci oluyor ayni zamanda rengi acik tutuyor :3:

Papatyayı kullanmıştım, kısa süre kullanmama rağmen açıldığı fark ediliyordu. Hem yıkadıktan sonra saçı yumuşacık yapar, besler hem de rengini açar. Papatyayı kaynattığınız suya limon suyu da katabilirsiniz aslında. En azından ben öyle yapıyordum :D

Back