Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bal ya da limonla saç rengini açan bu konuda bilgisi olan varmı saçı ne kadar açabiliriz ki bu şekilde acaba
varsa böyle bir yöntem hemen denerimmm
internette balin da limonun da saç rengini açtığının okudum ama nasıl yapılır ne kadar açılır bilemiyorum :) bir de doğal saçta etkili olur sanırım :)
Bal ile degil de limon ve papatya ile ilgili tarifleri benim konumda bulabilirsin. Sac rengini acmak icin yapacagin karisimin icine bal katabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html
Bal ile degil de limon ve papatya ile ilgili tarifleri benim konumda bulabilirsin. Sac rengini acmak icin yapacagin karisimin icine bal katabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html
sizin açtığınız konu gerçekten güzel
hatta oraya bi mesaj yazdım
ama evet limon ve bal ve zeytinyağı formülü varsa daha iyi gibi :44::44:
birde hep güneş diyor bu havada güneşi nasıl bulcazda yapcaz
Sizin bulduğunuz bal limon zeytinyaği tarifinde güneşe çıkın demiyor aslında ama gerçekten işe yarar mı acaba :/
Sadece limon ve sadece papatya her yerde yaziyor. Asıl merak ettiğim balın sac açıcı özelliği. Hatta zeytin yağının da bir miktar saç açma özellği varmiş. Konunuzda bal ya da zeytinyağının bu özelliğiyle ilgili hiç yazı goremedm.ayrıca ben denemiş kimse varsa fotograflarıyla en azından aklımızda somut bir şey oluşturmalarını dilerim. Ki gördügüm kadarıyla doğal yöntemle açılmış saç fotografı da yok konunuzda :)
sizin açtığınız konu gerçekten güzel
hatta oraya bi mesaj yazdım
ama evet limon ve bal ve zeytinyağı formülü varsa daha iyi gibi :44::44:
birde hep güneş diyor bu havada güneşi nasıl bulcazda yapcaz
İstediğiniz özel bir renk varsa daha dikkatli olmak lazım tabidenesem zararı olurmu die düşünüyorum şluanda
bide erkek arkadaşıma sormam lazım
o bakır kızılı istiyorda
önce açık saç yapmak daha mı mantıklı acaba:44::44:
Ben bal ile ilgili bir tarif yaziyor demedim ki, limon ve papatya ile ilgili tarifleri bulmaniza yardimci oldum. Konumda zamaninda paylasilmis bir cok tarif var, belki isinize yarayacak bir tarif bulabilirsiniz diye konumun linkini verdim. Bu karisimlarin icine bal katarsaniz o sekilde de etkili olur bal.
Evet fotograf yok cünkü ben daha yeni basladim uygulamaya. Ama fotograflayabilecegimi sanmiyorum cünkü cok az bir degisim var. Hafif sari yansimalar olustu, fotografla gösterebilecegim kadar cok degisim yok. Yine de deneyin denemekten zarar cikmaz. Boya degil dogal yöntem ne de olsa...
Ben sac kurutma makinesiyle denedim, o sekilde de deneyebilirsiniz. Az da olsa fark olur. Ama yazin özellikle kumral saclarda gözle görülür derecede fark olacagina eminim.
İstediğiniz özel bir renk varsa daha dikkatli olmak lazım tabi
Ben bal ile ilgili bir tarif yaziyor demedim ki, limon ve papatya ile ilgili tarifleri bulmaniza yardimci oldum. Konumda zamaninda paylasilmis bir cok tarif var, belki isinize yarayacak bir tarif bulabilirsiniz diye konumun linkini verdim. Bu karisimlarin icine bal katarsaniz o sekilde de etkili olur bal.
Evet fotograf yok cünkü ben daha yeni basladim uygulamaya. Ama fotograflayabilecegimi sanmiyorum cünkü cok az bir degisim var. Hafif sari yansimalar olustu, fotografla gösterebilecegim kadar cok degisim yok. Yine de deneyin denemekten zarar cikmaz. Boya degil dogal yöntem ne de olsa...
Ben sac kurutma makinesiyle denedim, o sekilde de deneyebilirsiniz. Az da olsa fark olur. Ama yazin özellikle kumral saclarda gözle görülür derecede fark olacagina eminim.
hmm denemek lazım o yöntemi bende sen yazmadan düşündümde acaba dedim
birde karışımları sürdükten sonra
sıkıca bir havlu veya başörtüsü ile kapatabiliriz die düşündüm :44::44:
ama işte açık renk yakışıyor mu die bi bakmam lazım die düşünüyorum
oofff kararsız kaldım
Haklısınız tesekkurler gercekten ben de hani bal konusunda fikrnz var mı diye yazmıstım :) ayrıca konunuz da gerçekten guzel kimyasal işlem olmadan ana renkler dogal olarak elde ediliyomus meger :) bilgilere sastım doğrusu emeginize sağlık :)
O da olabilir ama isi sart. Zaten günesten acilan sac aslinda isidan dolayi aciliyor. Yazin kafamizin üstünün ne kadar cok pistigini biliriz..
Rica ederim.. :87:
Balin sac rengini actigini ben de okudum bir kac yerde. Bu sitede kiriklarini önlemek ve saci yumusatmak icin sampuanina ve bakim kürlerine bal katanlar var. Siz de böyle yapabilirsiniz. Ya da saci acmak icin hazirladiginiz karisima bir iki kasik bal katabilirsiniz. Merak etmeyin yapis yapis olmuyor saclar, bal suda ve sampuanda iyi cözünüyor. Ben su an uyguladigim tarife bir kasik katmayi düsünüyorum. Bu tarifi yazin da uygulayacagim, o zaman daha belirgin bir degisim olursa fotograf cekip paylasirim sizlerle.
O da olabilir ama isi sart. Zaten günesten acilan sac aslinda isidan dolayi aciliyor. Yazin kafamizin üstünün ne kadar cok pistigini biliriz..
Rica ederim.. :87:
Balin sac rengini actigini ben de okudum bir kac yerde. Bu sitede kiriklarini önlemek ve saci yumusatmak icin sampuanina ve bakim kürlerine bal katanlar var. Siz de böyle yapabilirsiniz. Ya da saci acmak icin hazirladiginiz karisima bir iki kasik bal katabilirsiniz. Merak etmeyin yapis yapis olmuyor saclar, bal suda ve sampuanda iyi cözünüyor. Ben su an uyguladigim tarife bir kasik katmayi düsünüyorum. Bu tarifi yazin da uygulayacagim, o zaman daha belirgin bir degisim olursa fotograf cekip paylasirim sizlerle.
Aslında photoshop gibi bir sekilde fotoraftan sac renginı degiştirerek fikir edinebilir misinz ki yani aklıma bu yol geldi[/QUOTE]ama işte açık renk yakışıyor mu die bi bakmam lazım die düşünüyorum
oofff kararsız kaldım
saçı açmak için karışım mı varrr
hemen bi anlatsanızz ne güsel olurrrr