- Konu Sahibi hatunsultan
-
Herkese iyi günler kızlar,
Benim son adetim 21 Ekim, beklenen günüm 17 Kasım, bugün 7. gün ama regl olmadım, defalarca idrar testi yaptım negatif...
Bugün de dayanamayıp kan testi yaptırdım, b-hcg 2 den küçük dediler....
3 aydır siklusum 28 gün sürüyor tam 28. gün regl oluyorum, ancak kendimi bildim bileli ilk reglimden itibaren adetim hep 1 hafta ya da 4-5 gün önce olurdu, hatta bir iki sefer aydı iki kez bile olmuştu çok üzüldüysem sıkıldıysam,
Bunun dışında benim şimdiye kadar sadece hamileliklerimde günüm geçerdi, gerçekten...
Yaşım 34 bu arada,
Bu arada bu ay ilk kez bal-tarçın-çörekotu karışımını kullandım topicte kızların yazdıklarını okuduktan sonra,
Biliyorum zaten bu konuyla ilgili bir topic var ama o topicte hep faydalarından bahsedilmiş,
Benim sormak istediğim bu karışımın olumsuz yan etkilerini yaşayan var mı?
Mesela benim gibi hamile olmayıp da adeti uzun süre geçen ve testleri negatif çıkan arkadaşlar var mı, varsa en geç ne zamana adet olabilmişler, kendiliğinden mi yoksa söktürücü mü kullanmışlar....
Ya da ben menapoza mı giriyorum yoksa............
Yorum yaparsanız çok sevineceğim çünkü çok üzgünüm kendimi toparlamam lazım hala regl olmadım ve regl belirtisi de yaşamıyorum ama gebelik belirtilerim de yok.... Sadece midem kaynıyor ve ekşime yapıyor, hani ileri dönem hamilelikte bebek saçlı ondan miden yanıyor derler ya aynı öyle bir şey..... ve biraz akıntım da var, ve tam 21 kasımda yani tam adet tarihimde ateşim yükselmeye başladı... Bunun dışında gebe olduğumu hissettiren bir şey yok...
Bu herkesin mucize dediği bal tarçın acaba benim felaketim mi oldu....
canım senede bikaç kez adet sapmaları olması normalmiş,sen en iyisi bi doktora görün..
hayir canim değilim 8 ay oldu artik bu denedigim tek karisimdi
bu ay ilaclara başladim
ama sen bana bakma belki sana yaramisdir biliyorsun gec dollenmede ola biliyor bazen
inş. bende hamileyim diye yazarsin kisa zamanda opuyorumnanaktan
küçük kistler de adeti engelliyo canım benim 2ay önce olmuştu ama korkulacak bşe değil.
doktora git öğren.
sevgiler..
hayir canim değilim 8 ay oldu artik bu denedigim tek karisimdi
bu ay ilaclara başladim
ama sen bana bakma belki sana yaramisdir biliyorsun gec dollenmede ola biliyor bazen
inş. bende hamileyim diye yazarsin kisa zamanda opuyorumnanaktan
canım benim bende bu karışımın ters etki yapan kurbanlarından biriyim. bende ilk kez kullandım ve bugün tam 20 gün gecikmesine rağmen hala adet olmadım.hamile de değilim.. bugüne kadar asla böle bi düzensizlik yaşamamıştım bu karışımdan sonra böyle oldu..dün doktora gittim tekrar.ultrasonla baktı kese,kist hiç bişey yok.. söktürücü verdi onu kullanıyorum dünden beri.. senin yine 7 gün olmuş,bi de bana bak:)) 20 gün yaa dile kolay...
karışımı bilemem ama stresten olmuşta olabilir canım ben 30günde1 oluyodum 26 güne düştü hiiç ileri gitmezdi bu ay korunmuyoduk 2gün geçince tahlil yaptırdım çok alıştırdım kendimi ama o.55çıktı sonuç hüsran bence psikolojik yani
cnm üzme kendini benim de adetimi geciktirdi ama 4-5 gün kadar ve sonrasında adet oldum. aynı şey incir küründe de olmuştu. sıra geldi soğan kürüne :)) ama doktor kontrolüne gitmeni tavsiye ederim için rahat etsin diye.
serpilcim sağol canım haklısın önce tıp vallahi, ama bir umut işte ne yapalım, bir daha bana ders olsun artık
aa bende bu karışımı yapmayı düşünüyodum regliyi düzenler yumurtalıkları besler diye duymuştum
zati ilaçlarla zar zor regl oluyorum ayyy o zaman iyiki yapmamışım yani
bende bu ay bu karisimi deniyorum henuz dort gun yedim, bese tamamlayip birakayim bari, gozum korktu zaten alternatif tiptan oldum olasi korkmusumdur simdi bunu okuyunca :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?