Bal tarcin corekotu kullananlar

Hande665

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
254
64
13
27
Arkadaslar ben bu ay kullandim. 5 gun gecti adetimi idrar yaptm negatif Cikti ama belirtiler de var acaba bu kur den dolayo mi gecikti adetim

Kist yapabiliyor. Doktora gidiniz. Ne kullandığınızı söyleyiniz. Bende kist yapmadı ama ara kanama yapmıştı.

Kaç gün yaptinz kürü bı de ovulasyon testi ile takip ettinz mi benim döngümu kısaltmisti yaptığım ay erken yumurtlama olmuştu yumurtlamayı gördüğümde kuru bırakmıştım

Kızlar ben de bu ay yapmaya basladım. Bugün 2. Günüm kürümün. Adetiminde 3. Günü Kanamam normalden fazla. Acaba kullananlar bir yorum yapabilirmi sizde de oldumu böyle birşey

Kızlar ben de bu ay yapmaya basladım. Bugün 2. Günüm kürümün. Adetiminde 3. Günü Kanamam normalden fazla. Acaba kullananlar bir yorum yapabilirmi sizde de oldumu böyle birşey
Evet benim de kanamam fazlalasmisti ama oyle cok deil bakalim bu ay yaptim ben adetim5 gun gecti

Evet benim de kanamam fazlalasmisti ama oyle cok deil bakalim bu ay yaptim ben adetim5 gun gecti
Ay inşallah kist yapmaz canım . Çok yoğun değil ama normalde 3.günümde azalırdı hala ilk günki gibi suan

Bu kür benim mide me dokunmustu aman dikkat edin mide rahatsızlığınız varsa dikkatli tüketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…