Bal tarçın çörekotu - gebe kalmak isteyenler

rinapera

🐣🌸
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
1.520
2.915
Herkese merhaba,

Kendim faydalandığım için sizlere de belki vesile olur diyerek tecrübemi paylaşmak istedim.

Adetin 2. Günü başlayıp 10yk bal+ 10 silme tk çörekotu + 10 çk tarçını karıştırıp her sabah aç karna 1 yk kadar tükettim. Balın saf olması gerekiyormuş bu yüzden internetten araştırıp aldım marketten değil.

Bende geç yumurtlama sıkıntısı vardı önceki ay 25. Gün çatlamıştı yumurtam ve bu kürü uyguladığım ay 16. Günde çatlama oldu.

Çatlamadan tam 11 gün sonra erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrenip kan vererek teyit ettim. Henüz yolun çok başındayım fakat benim durumumda olup konuyu görebilecek insanlara bilgi vermek istedim.

Şunu da belirtmem gerekiyor ki bazı kadınlarda bu kür kist yapmış. Sanıyorum ki zaten zamanında yumurtlayan kadınlar için erken olgunlastirip kistlestirebiliyor o sebeple dikkatli kullanmak lazım sadece hamile kalma amacıyla olmamalı.

Umarim birilerine faydalı olur ve lütfen kendiniz de araştırıp karar verin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes güzel haberler alsın inşallah 💖💖

1ay denedim başarız oldu maalesef. Erkenden adet oldum. İstikrarlı bi şekilde mi kullanmak gerekiyor. Kullanıp hamile kalanlar Kaç ay kullandı acaba?

Bende bugün başladım buna adetin 3.gunu ve qyni zamanda 5si ci günü de klomene baslicam ikisi bir arada sıkınti olurmu acaba amh dusuk fsh yuksek benim yaş 43

Bende bugün başladım buna adetin 3.gunu ve qyni zamanda 5si ci günü de klomene baslicam ikisi bir arada sıkınti olurmu acaba amh dusuk fsh yuksek benim yaş 43
Benim yumurta çatlaması çok geç oluyordu ona fayda sağlamıştı, adet düzenin nasıl senin canım eğer düzensizlik veya gecikme yoksa gerek olmayabilir buna

Allah saglikli bir sekilde buyumesini nasip etsin bende ilk defa bal tarcin çörek otu kurune basladim bugun bakalim hayirlisi

Allah saglikli bir sekilde buyumesini nasip etsin bende ilk defa bal tarcin çörek otu kurune basladim bugun bakalim hayirlisi
Ben faydasını gördüm inşallah sen de görürsün çatlamayi kolaylaştiriyor. İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum, Allah bir an önce sana da nasip etsin inşallah

Benim yumurta çatlaması çok geç oluyordu ona fayda sağlamıştı, adet düzenin nasıl senin canım eğer düzensizlik veya gecikme yoksa gerek olmayabilir buna
Bende amh dusuk fsh yuksekyas 43 adet duzensiz o yuzden 4aydir klomen tedavisi goruyorum sonuc yok bu ay yine 5sinci gunde klomene baslicam o yuzden hem klomen hem bu kür ağır gelirmi die merak ettim

X