• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bal tarçın çörek otu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masal230618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
203
54
48
Arkadaslar merhaba ben gebelik için tedavi görüyorum pco yum ve enson femara kullandım ve 2 yumurtam oluştu ve bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi giddigimden yeterli büyümemişlerdi ve yumurta larimda cogalmisti 10 gün sonra yine gel dedi ve bende dün bal tarçın çörek otunu araştırdım ve başladım adedin 2 ci günü baslanilmasi ve 12 ci güne kadar kullanılması lazımmış ama benim adedim daha var ve 10 gün sonra beni doktorum gorucegi için bende buyumelwri için kullanmaya başladım sizce ise yararmi kullananlar varsa yazabilirmi 😇

adetin ikinci günün baslanmasinin sebebi zaten yumurta adet zamani buyumeye başlıyor yeni yumurta seciliyor ondan dolayi 12 gun yani yumurtlayana kadar kullanılması gerek deniliyor yanlis yapmissiniz. Kullanmayin adetinizi bekleyin sabredin sadece

adetin ikinci günün baslanmasinin sebebi zaten yumurta adet zamani buyumeye başlıyor yeni yumurta seciliyor ondan dolayi 12 gun yani yumurtlayana kadar kullanılması gerek deniliyor yanlis yapmissiniz. Kullanmayin adetinizi bekleyin sabredin sadece
Ama zaten buyumelwri için tedavi görüyorum 10 gün sonra yine gorucek büyüme ihtimali olabilir dedi ilaç kullanmıyorum doktoruma da sordum bir sorun olmaz dedi

Back