Gebeliğe Hazırlık bal tarcin corek otu kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Undemay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
105
197
53
mrblar
ben gezinirken bal corek otu kurunu duydum uygulayan bi arkadasimiz varsa bilgi verebilirmi?
corek otu taze cekilmis olmasi lazim die okumustum nerden bulunur ki evde robotto ceksek olmazmi ki
uygulayan arkadaslardan yardim beklerim

mrblar
ben gezinirken bal corek otu kurunu duydum uygulayan bi arkadasimiz varsa bilgi verebilirmi?
corek otu taze cekilmis olmasi lazim die okumustum nerden bulunur ki evde robotto ceksek olmazmi ki
Aktarda bulursun

Ben yaptım ilk ayda yumurtlama sancımı hissettim tutmadı tabi ayrı konu ama inanıyorum yumurtayı büyütüyor.

mrblar
merhaba ben yaptım adetin 2. günü başladım 10 gün boyunca tabi klomen berber ama bir işe yaramadı birtane olmuş yumurtam 17 mm çörek otu nu temiz bir beze sardım çekiçle dövdüm tuz buz oldu valla çok güzel eziliyor inşallah sende ise yarar bol şans

Merhaba arkadaşlar ben de 11 aylık evliyim ve ilk Aylardan beri çocuk istiyorum bu kür u geçen ay denedim ve adetim düzeldi 6 gün iltihap aktı bu ay tekrar denedim hamile kaldım ama düşük oldu maalesef . Düşük olsa hamile kalabildim her şey Rabbimden tabi ama bence faydali tekrar deniyecem Rabbim kucaklarimixi boş koymasin

Back