Bal tarcin corek otu kullananlarrr

Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallah
Tesekkurler cevap icin bende ilk ay kaldim cok sukur vesile oldu diyelim belkide bugun keseyi gormeye gidicez allahin iziniyle insallah :)

Evet soğan suyunu dene bende 1 mm pco vardı soğan suyu içtim yok oldu ondan sonra bal tarçın çörek otu yaptım eşimle beraber yedim
Bende haziranda sogan suyu icmistim agustosta bal tarcim corek otu ve ilk ay kaldim cok sukur simdilik bir skintim yok . Ama sogan suyuyla ayni zamanda yapanlarda varmis bal tarcin corekotunu

Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallah

hangi bali kullandin arkadasim? kimi kestane bali diyor hangisini alsam bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…