- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallahBu karisimla hamile kalanlar ne kadar zaman sonra kaldiniz bilgilerinizi paylasirmisiniz?
Tesekkurler cevap icin bende ilk ay kaldim cok sukur vesile oldu diyelim belkide bugun keseyi gormeye gidicez allahin iziniyle insallah :)Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallah
Insallah amininşaallah çok sevindim darısı kucağına almaya diyelim inş
Yanindada gunde 4 kuru incir yedimnasıl kullanıyorsunuz ?
Yanindada gunde 4 kuru incir yedim
Yap canim insallah sanada vesile olurSağol canım incir havuç kürü yapıordum zaten bunuda yapayım bari
inşallahh canımYap canim insallah sanada vesile olur
Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallah
Iltihaba sogan suyuniyi geliyor canimCanim iltihapada iyi gelir mi hamile kalir miyim
Evet soğan suyunu dene bende 1 mm pco vardı soğan suyu içtim yok oldu ondan sonra bal tarçın çörek otu yaptım eşimle beraber yedimIltihaba sogan suyuniyi geliyor canim
Bende haziranda sogan suyu icmistim agustosta bal tarcim corek otu ve ilk ay kaldim cok sukur simdilik bir skintim yok . Ama sogan suyuyla ayni zamanda yapanlarda varmis bal tarcin corekotunuEvet soğan suyunu dene bende 1 mm pco vardı soğan suyu içtim yok oldu ondan sonra bal tarçın çörek otu yaptım eşimle beraber yedim
Ben kaldım canım kullandığım ay hamile kaldım. Başlığını görünce yazmak istedim herkes faydalansin diye bebeğim cuma günü 1 yaşına girecek darısı tüm isteyenlere inşaallah
Bana esim semdilli bali almisti orjinal bal market bali degilhangi bali kullandin arkadasim? kimi kestane bali diyor hangisini alsam bilemedim...
Bana esim semdilli bali almisti orjinal bal market bali degil
Cicek bali canimanladim canim ama ben de marketten almiyorum da. ari ciftliginden getirtcem lakin cicek bali mi yoksa kestane bali mi bilemedim. senin ki cicek bali miydi?
Cicek bali canim