Gebeliğe Hazırlık BAL+TARCIN+ÇÖREK OTU KULLANANLAR GELIN BERABER BEKLEYELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bende bu ay yedim bal tarcin ama ilk defa pik olmadi ovulasyonda senin ne zaman pik oldu beraber bekleyebiliriz

canim bende bu ay yedim bal tarcin ama ilk defa pik olmadi ovulasyonda senin ne zaman pik oldu beraber bekleyebiliriz
Canim ben ovulasyon kullanmadım bu ay ama yumurtladigimi bariz hissettim . Şöyle anlatayım .. benim adetin 11. Günü kahverengi lekeyle beraber kati akıntım oldu yumurta akı gibi sonra adet sancısı gibi sancım oldu sonra 13. Gün kanama oldu yine akıntıyla beraber . Bugün 15. Günüm hafif kasiklarim Batiyo . Ben topik açtım ordan takip edelim birbirimizi etiketlerim seni . Bi arkadaş daha var onla bekliyoruz.

Ya bazılarında kist yapiyo bu kür yumurta büyüyo ama catlamiyo insallah öyle bisey olmamıştır sende

canim insallah oyle olmamistir normalde 17 18de catlar yumurtam belki daha zaman vardir bugun 17. Gun
İnsallah canim ya bende bu ay ovulasyon yapicaktim ama çok stres yapıyorum onu yaparken keşke yapsaydım emin olurdum . Bu ay hiç olmayan seyler var bende insallah boş çıkmaz. kanama , kahverengi akıntı vs. kist falan çıkacak diye ödüm kopuyo. Tiroid ilacı kullanıyorum bide 8 Mart’ta kontrolüm var gittiğim de hcg baktiricam yumurtlamadan sonra 10. Güne denk geliyo varsa çıkar mi acaba

eger varsa yumurtlamadan 10 gun sonra cikar canim ben gecenay asilama olmustum kist olmustu zaten hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…