- Konu Sahibi pinkhouse34
canim cok uzuldum hersey yoluna girer insalllah ben iki ay oncede denemistim olmanistiCanm ben kullandığım ay olmadı sonra ailevi sorunlar çıktı şimdi bebek işi ertelendi su an evliliğimi yoluna koyma cabasindauiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok uzuldum hersey yoluna girer insalllah ben iki ay oncede denemistim olmanistiCanm ben kullandığım ay olmadı sonra ailevi sorunlar çıktı şimdi bebek işi ertelendi su an evliliğimi yoluna koyma cabasindauiz
Giriyor canm düzeliyor çok şükür kullandığım ay tüm yumurtlama belirtilrrini yaşadım ama olmadı okadr iğneli ilacı tedavi oldum yine olmadı acaba catlamiyormu de ecatlstms ignesider vurulmuştum amacanim cok uzuldum hersey yoluna girer insalllah ben iki ay oncede denemistim olmanisti
kendi kendinemi vuruldun canim yoksa doktormu takip ettiGiriyor canm düzeliyor çok şükür kullandığım ay tüm yumurtlama belirtilrrini yaşadım ama olmadı okadr iğneli ilacı tedavi oldum yine olmadı acaba catlamiyormu de ecatlstms ignesider vurulmuştum ama
Hepsi doktor takibinde oldu canimkendi kendinemi vuruldun canim yoksa doktormu takip etti
canim ilac ne kullandin klomen miHepsi doktor takibinde oldu canim
Klomnde femradacanim ilac ne kullandin klomen mi
canim gecen ay asilama yaptirdim tutmadi bu ayda ovulasyon ile deneyecektim oda yumurtam catlamadi cumada il disina cikiyorum esim olmayacak hayirlisi ne diyeyim ki
Inşallah herşey olacağına varır kuzum yacanim gecen ay asilama yaptirdim tutmadi bu ayda ovulasyon ile deneyecektim oda yumurtam catlamadi cumada il disina cikiyorum esim olmayacak hayirlisi ne diyeyim ki
insallah canim sen napmayi planliyosun kac yillik evlisinInşallah herşey olacağına varır kuzum ya
Canm ben 5 yıllık evliyim. Bu ay bitti zaten nisan mayıs gibi düşünüyorum hani belki haziran temmuz gibi de olabilir sırf sıcak bebeği yaz bebeği olsun diye ama bilemeyiz ansizin gelebilirde ama zamanlama 3 ay sonrası gibi olacak bebis için kuzuminsallah canim sen napmayi planliyosun kac yillik evlisin
canım ne zamandır bebek için ugrasıyorsun yada başka cocuk varmı sanki biraz stress olmamışsın gibi geldide bana:)Canm ben 5 yıllık evliyim. Bu ay bitti zaten nisan mayıs gibi düşünüyorum hani belki haziran temmuz gibi de olabilir sırf sıcak bebeği yaz bebeği olsun diye ama bilemeyiz ansizin gelebilirde ama zamanlama 3 ay sonrası gibi olacak bebis için kuzum
Çocuk yok canm 1 dusugum oldu sadece evet çok stres yaptın takı evliligim sarsıntıya girene kadar önce evliliğimi kurtarmam gerek çocuk sonraki adım tabiki hayatta en çok anne olmayı istiyorumcanım ne zamandır bebek için ugrasıyorsun yada başka cocuk varmı sanki biraz stress olmamışsın gibi geldide bana:)
Ay mutlu oluyorum böyle seyler duyunca bende Ocak ayında çektirdim sonra adet oldum . Bu ayda bal tarçın çörekotu kürünü yaptım hsgden sonra 2. Ayım insallah bu ay olmustur çok heyecanlıyım çoğu kişi bu kürle hamile kalıyo .merhaba ben de yazmak istedim sizlere ben bal çörek otu tarçın kürünü yaptığım ay hamile kaldım fakat o ay HSG de çektirmiştim belki de onun etkisi oldu bilemiyorum ama benim tavsiyem eğer rahim filminize hiç bakılmadıysa muhakkak bakılması
inşallah ben her sabah bu kürü yerken dua ediyordum en önemlisi inanmakAy mutlu oluyorum böyle seyler duyunca bende Ocak ayında çektirdim sonra adet oldum . Bu ayda bal tarçın çörekotu kürünü yaptım hsgden sonra 2. Ayım insallah bu ay olmustur çok heyecanlıyım çoğu kişi bu kürle hamile kalıyo .
İnanıyorum tabiki . 1 buçuk sene olmayınca insanda ister istemez umutsuzluk oluyo ama 10 sene 15 sene olmayanları düşünüyorum şükrediyorum rabbimin gücünün yetemicegi hiç bisey yok inanıyorum bir gün olucakinşallah ben her sabah bu kürü yerken dua ediyordum en önemlisi inanmak
benimde 2 sene olmadı canım rabbim en doğru zamanı biliyor her şeyin en hayırlısıİnanıyorum tabiki . 1 buçuk sene olmayınca insanda ister istemez umutsuzluk oluyo ama 10 sene 15 sene olmayanları düşünüyorum şükrediyorum rabbimin gücünün yetemicegi hiç bisey yok inanıyorum bir gün olucak
Amin canim rabbimin vereceği mucizeyi bekliyorumbenimde 2 sene olmadı canım rabbim en doğru zamanı biliyor her şeyin en hayırlısı