Gebeliğe Hazırlık BAL+TARCIN+ÇÖREK OTU KULLANANLAR GELIN BERABER BEKLEYELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.030
48
34
kızlar kullanan varmi gelin bilgi alışverişi yapalım ben bugün balasdim

ay nihayet biri geldinkonuma canm adetin 3. günü basladim 10 gün boyunca günde 2 ytatli kaşığı yedim saf bal tarfin çörek otu 10 kasik tarcın 10 kasik corekotu 12 kasik bal ama tatlı kasigi

bende sadece çörek otu yağı içiyorum sabahları insülin direnci için iyiymiş diye duydum 2 gün oldu başlayalı.
kg vermem gerektiği için ballı işleree giremiyorum
ve yumurtlamamla ilgili bi problm yok gibi şimdilik bakalım :)
uamrım size iyi gelir ama

ay nihayet biri geldinkonuma canm adetin 3. günü basladim 10 gün boyunca günde 2 ytatli kaşığı yedim saf bal tarfin çörek otu 10 kasik tarcın 10 kasik corekotu 12 kasik bal ama tatlı kasigi
Teşekkürler canım ben uygulamaya biraz geç kalmışım sanırım. Bugün bende başladım. Oluşan bir tane yumurtamı büyütmeye çalışıyorum inşallah bir işe yarar.

İnşallah canım sen bebişi ne zamandan beri istiyorsun?

Bende 1.5 senedir istiyorum. Bu süre içindebir boş gebeliğim oldu.
inşallah hayırlısıyla hepimizin olur :)
sabah benim aklıma ne geldi
sizin yaptıgınız kürü yapınca 12. gün bırakın yazıyorya
bende çörek otu yağı içiyorum bugun adetin 15. günü bıraksammı adete kdr içmesemmi acaba
cünkü rahimde kasılma yapıp düşüğe nedn oluyomuş hamileleere önermiyolarmış
bende içmesemmi adete kadar acaba yaaa
yoksa içsemmi

Canım o zaman içme. Bende yumurtlama dönemimde bırakıcam yani 6gün sonra . Ben biraz geç başladığım için bu ay toplam 7 gün bal karışımını yemiş olucam. Sende biraz mola ver. Sonrasında hamilelik gerçekleşmezse devam edersin

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?

Merhabalar canım 2 aydır deniyorum ve yumurtamı güzel büyütüyor bal tarçın veçörek karışımı. Zaten amacıda bu o yüzden çok güzel bir kür tavsiye ederim ama kararında yenilmesi gerek bazen çok büyüyüp çatkamayınca kistte çeviriyor. Adetin 2 günü başlanıyor övü zamanı bırakılıyor. Benim hormonel sıkıntım olduğu için gebe kalamıyorum şuan.

Günde 1 tatlı kaşığı . ben gece yatarken yiyordum.

Teşekkürler

Allah şifa versin

ben kullandım canım adetin 3. günü başladım 12. günü bıraktım az hala var ama ıkı gundur yemıyom yesemmı bılemedım agır gelıyor bana basım agrıyor senın ne zaman yumurtlama
Canm ben kullandığım ay olmadı sonra ailevi sorunlar çıktı şimdi bebek işi ertelendi su an evliliğimi yoluna koyma cabasindauiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…