• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal-tarçın karışımının olumsuz yan etkilerini yaşayan var mı? adetim geçti bebek yok.

hatuncum ben eğerki hamile değilsen 3 gün içerisinde regl olacağını düşünüyorum canım
hiç panik olma
gecikme 10 günü geçerse dr. a gitmelisin bence

Bence bu bal tarçın çörekotu falan kürleri yediğimizde içtiğimizde hemen o ay hamile kalacakmışız gibi düşündüğümüz için gecikme yaşıyoruz yani çok kafaya takmaktan..yoksa bu bal tarçın çörekotunun hiçbir yan etkisi olacağını sanmıyorum..çörek otunun yararı Peygamber efendimizin hadisindede geçiyor..
Balın faydalarını zaten hepimiz az çok biliyoruzdur..
Tarçınında çok yararı var vücuda..başta vucüt içindeki yaraları kapatıyor..rahim yaraları gibi..

ama ben bu ay gerçekten 15 kasıma kadar öyle fazla takmadım çok yoğun çalışıyorum, oğlum hasta oldu, eşim hasta oldu bayram temizliği falan filan derken yani nasıl geçtiğini de anlamadım sadece 17 kasımda beklediğim için o gün gelmeyince ondan sonra düşünmeye başlamıştım,

canım benim Allah bağışlasın bir çocuğun varmış..
demekki hamile kalabiliyorsun..
sizdeki problem nedir acaba?
benim ablamında bir çocuktan sonra 10 yıl aradan geçmesine rağmen çocuğu olmadı..
annem yakı yaktı beline o ay hamile kaldı..istersen dene...sonuçta hormonlarını bozacak birşey değil

İyi geceler kızlar neyse çok şükür siteye ulaşabildim, sabahtan beri uğraşıyorum,
BUGÜN ADETİMİN 43. GÜNÜ REGL OLMADIM
Doktora gittim vajinal usg bakıldı ve 3 cm lik kistim olmuş bu ay benim.
İlaç verdi 6 gün iç 1 hafta bekle adet olmazsan tekrar gel dedi.
Çok şaşkınım, çok üzgünüm nelere yol açtım kendi başıma hadi bilinçsiz biri olsaydım neyse, kendi kendime arandım zaten ben, olan düzenimi de bozdum, bir de normal düzensizliği bırak kist çıktı başıma, offfff lütfen arkadaşlar dikkat edin iyice araştırın bu karışımı.
Ben bu ay ilk kez yaptım hayatımda da ilk kez bu ay geciktim ve ilk kistim bu ay oldu,
çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm, kistim olmuş tedaviye gireceğim ona mı yanayım, bu kadar gündür yani 15 gündür acaba bebek mi diye heveslendiğime mi, hayal kırıklığına mı yanayım.
Bir daha kür mür uygulamayacağım ben yaaaa.....

arkadaşım bende bu kürü uyguladım 8gün erken geldi.ayda 2kez adet oldum yani.geçen ay kafaya takmaktan 27gün adetim gecikti kiste dönüşmüş yumurtam çatlamadığı için her iki folikülde over kisti var herkeste olabilir hiç bi sakıncası yokmuş 3cm sanırım benimkiler söktürücüyle olmuştum.en az 3ay denemeden anlayamayız ben tekrar yapıcam bozma moralini.

selam canim ben de malesef diyorum cunku zaten duzensiz olan adetim iyice bozuldu.duphaston kullanmama ragmen 1hafta sonra geldi o da kahverengi leke seklinde.normalde 3.gunu geliyodu ilac bitiminin.simdi kist falan duyunca cok korktum ins oyle bisey yoktur.sana da cok gecmis olsun canim ama ben bidaha asla kullanmayi dusunmuyorum.bunyemi mahvetti,cok uzgunuumm

hay allah sana da geçmiş olsun canım, keşke bu yazılanları başlamadan önce okusaymışız ama aslında ben bakmıştım topiclere herkes bunu yaptım hamile kaldım çok faydalı diye yazmıştı, hiç olumsuz etkilerini okumadım ben, keşke benim açtığım gibi bir konu daha önceden açılmış olsaydı di mi, en azından balıklama dalmazdık konuya, of ne bileyim işte çok üzgünüm aslında adetim düzenliydi benim kendim bozdum böyle...

İyi geceler kızlar neyse çok şükür siteye ulaşabildim, sabahtan beri uğraşıyorum,
BUGÜN ADETİMİN 43. GÜNÜ REGL OLMADIM
Doktora gittim vajinal usg bakıldı ve 3 cm lik kistim olmuş bu ay benim.
İlaç verdi 6 gün iç 1 hafta bekle adet olmazsan tekrar gel dedi.
Çok şaşkınım, çok üzgünüm nelere yol açtım kendi başıma hadi bilinçsiz biri olsaydım neyse, kendi kendime arandım zaten ben, olan düzenimi de bozdum, bir de normal düzensizliği bırak kist çıktı başıma, offfff lütfen arkadaşlar dikkat edin iyice araştırın bu karışımı.
Ben bu ay ilk kez yaptım hayatımda da ilk kez bu ay geciktim ve ilk kistim bu ay oldu,
çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm, kistim olmuş tedaviye gireceğim ona mı yanayım, bu kadar gündür yani 15 gündür acaba bebek mi diye heveslendiğime mi, hayal kırıklığına mı yanayım.
Bir daha kür mür uygulamayacağım ben yaaaa.....

Canım ilacı kullanmasaydın beta hcg yaptırmadan.

Belki gerçekten hamilesindir.Kan tahlili yaptırdın mı?

Bende bu şekilde hamile kalmıştım.Kist var dedi doktor ilaç verecekti.Biz eşimle kan tahlili istedik ve bebeği orda gördü.

Bazen erken gebeliklerde olur böyle kistler demişti doktor.
biz doktora kalsaydık bebeğimi kistle beraber yok etmiştik.Allah korudu kızımı

Canım ilacı kullanmasaydın beta hcg yaptırmadan.

Belki gerçekten hamilesindir.Kan tahlili yaptırdın mı?

Bende bu şekilde hamile kalmıştım.Kist var dedi doktor ilaç verecekti.Biz eşimle kan tahlili istedik ve bebeği orda gördü.

Bazen erken gebeliklerde olur böyle kistler demişti doktor.
biz doktora kalsaydık bebeğimi kistle beraber yok etmiştik.Allah korudu kızımı

merhaba, yaptım güzelim yaptım bugün başladım zaten sabah aldım kan testinin sonucunu yine geçen haftaki gibi 2 çıktı değer, o nedenle başladım, zaten dr gebeliğe zararı yok demişti ama ben içime sinmedi diye kan da vermiştim, akşam de nette baktım zaten hatta düşük olma durumlarında da bu ilacı takviye olarak veriyorlarmış, bebiş tutunsun diye o nedenle içim rahatladı ama zaten bebiş de olsa çıkardı be canım artık bugün 44 gün oldu zaten....

merhaba, yaptım güzelim yaptım bugün başladım zaten sabah aldım kan testinin sonucunu yine geçen haftaki gibi 2 çıktı değer, o nedenle başladım, zaten dr gebeliğe zararı yok demişti ama ben içime sinmedi diye kan da vermiştim, akşam de nette baktım zaten hatta düşük olma durumlarında da bu ilacı takviye olarak veriyorlarmış, bebiş tutunsun diye o nedenle içim rahatladı ama zaten bebiş de olsa çıkardı be canım artık bugün 44 gün oldu zaten....
Belki bebeğin denedi ama bu sefer tutmamış olabilir.Hemen olumsuz düşünme.
Benimde aynı şekilde kist olmuştu ve bebeğim öyle bir mucizeyle bana geldi.

Ama gelmeden önceki ay benimde adetim gecikmişti.Normalde benimde adetlerim düzenlidir.

Anneme ve kuzenime geciktiğini söylemiştim,sonra adet olmuştum.Onlarda rahim bebek arıyordur,yakında olur demişlerdi.Büyükler bilir böyle şeyleri :)))

Cidden 1 ay sonra hamile kaldım.

Neyseki ilacın zararı yokmuş,sevindim.
Bence bebeğin yakında gelir inşallahhh

darkinlife iyi dileklerine ve ilgine çok teşekkür ederim, özelden mesaj atman da çok sevindirdi yani topicte gezinirken bulamam diye uyarmak için çok duygulandım arkadaşım ya sağol.

Rica ederim canım.Tesadüfen gördüm ben de konuyu OFT den.acaba ne gibi bi olumsuzluk yaşanmış diye bakayım dedim.

Sonrada uyarmadan geçmek istemedim.Aman kızlar kist olunca hemen ilaç kullanmayın,önce gebelik için kan testi yaptırın.

ben yıllarca bekledim çünkü hamile kalmayı sultancım,sonra bebeğim böyle bir sürprizle geldi bana

kızlar müjdeee nihayet reglim geldi, ilaçla milaçla ama olsun 48. günde oldum nihayet ay nasıl korktuydum menapoza girdim diye....
bu tarçın bal benim yumurtaları mahfetti valla, kocaman kiste çevirdi yumurtamı 3 cm lik koskoca bir kist, neyseki ilaçla erittik herhalde ki adetim geldi di mi, daha da kür mür yapmam.
Lütfen arkadaşlar hepimiz dikkat edelim, öyle her duyduğumuzu yapmaya kalkıyoruz daha büyük sorunlar açıyoruz kendi kendimize, ne diyeyim işte kendim ettim kendim buldum, şimdiye ikinci adetim bitmek üzere olacaktı vallahi böyle çok uzadığına mı yanayım, bütün vücudumu ateşler bastı günlerdir ona mı yanayım, yoksa en kötüsü de günlerce hamileyim galiba diye sevindikten sonra muayene koskoca kisti görünce yaşadığım hayal kırıklığına mı yanayım.....

merhaba arkadaslar konu eski ama belki aratan olur benim gibi diye bende paylasayim gecen ay 9 aralikta adet oldum reglnin 2.gunu basladim bal tarcin corekotu kurune 10 gun kullandim .
sag yumurtaligimda 6cmlik kist vardi bu arada doktorum kendi kendine hamile kalmayi dene demisti .
her zaman 28 gunde bir adet olan ben bu ay 6 ocaktan beri bi turlu adet olamadim
doktora gittim hamilelik testim negatif sag yumurtaligimda ki kist 8.5cm olmus ve icinde 4.5cm lik bir kist daha..
sol yumurtaligimda da 2cmlik catlamamis folikul kisti yani doktor adet sokturucu tarnusal diye bi ilac verdi hala adet olmuyorum .
keske bilmeden etmeden boyle bi kure baslamasaymisim cok pismanim suan ameliyat olmam gerekiyor :(

Back
X