- Konu Sahibi hatunsultan
hatuncum ben eğerki hamile değilsen 3 gün içerisinde regl olacağını düşünüyorum canım
hiç panik olma
gecikme 10 günü geçerse dr. a gitmelisin bence
hiç panik olma
gecikme 10 günü geçerse dr. a gitmelisin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kızlar neyse çok şükür siteye ulaşabildim, sabahtan beri uğraşıyorum,
BUGÜN ADETİMİN 43. GÜNÜ REGL OLMADIM
Doktora gittim vajinal usg bakıldı ve 3 cm lik kistim olmuş bu ay benim.
İlaç verdi 6 gün iç 1 hafta bekle adet olmazsan tekrar gel dedi.
Çok şaşkınım, çok üzgünüm nelere yol açtım kendi başıma hadi bilinçsiz biri olsaydım neyse, kendi kendime arandım zaten ben, olan düzenimi de bozdum, bir de normal düzensizliği bırak kist çıktı başıma, offfff lütfen arkadaşlar dikkat edin iyice araştırın bu karışımı.
Ben bu ay ilk kez yaptım hayatımda da ilk kez bu ay geciktim ve ilk kistim bu ay oldu,
çok sinirlerim bozuk ve üzgünüm, kistim olmuş tedaviye gireceğim ona mı yanayım, bu kadar gündür yani 15 gündür acaba bebek mi diye heveslendiğime mi, hayal kırıklığına mı yanayım.
Bir daha kür mür uygulamayacağım ben yaaaa.....
Canım ilacı kullanmasaydın beta hcg yaptırmadan.
Belki gerçekten hamilesindir.Kan tahlili yaptırdın mı?
Bende bu şekilde hamile kalmıştım.Kist var dedi doktor ilaç verecekti.Biz eşimle kan tahlili istedik ve bebeği orda gördü.
Bazen erken gebeliklerde olur böyle kistler demişti doktor.
biz doktora kalsaydık bebeğimi kistle beraber yok etmiştik.Allah korudu kızımı
Belki bebeğin denedi ama bu sefer tutmamış olabilir.Hemen olumsuz düşünme.merhaba, yaptım güzelim yaptım bugün başladım zaten sabah aldım kan testinin sonucunu yine geçen haftaki gibi 2 çıktı değer, o nedenle başladım, zaten dr gebeliğe zararı yok demişti ama ben içime sinmedi diye kan da vermiştim, akşam de nette baktım zaten hatta düşük olma durumlarında da bu ilacı takviye olarak veriyorlarmış, bebiş tutunsun diye o nedenle içim rahatladı ama zaten bebiş de olsa çıkardı be canım artık bugün 44 gün oldu zaten....