• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal-tarçın karışımının olumsuz yan etkilerini yaşayan var mı? adetim geçti bebek yok.

hatunsultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.241
2
116
Diğer
Herkese iyi günler kızlar,
Benim son adetim 21 Ekim, beklenen günüm 17 Kasım, bugün 7. gün ama regl olmadım, defalarca idrar testi yaptım negatif...
Bugün de dayanamayıp kan testi yaptırdım, b-hcg 2 den küçük dediler.... :(:(:(:(

3 aydır siklusum 28 gün sürüyor tam 28. gün regl oluyorum, ancak kendimi bildim bileli ilk reglimden itibaren adetim hep 1 hafta ya da 4-5 gün önce olurdu, hatta bir iki sefer aydı iki kez bile olmuştu çok üzüldüysem sıkıldıysam,
Bunun dışında benim şimdiye kadar sadece hamileliklerimde günüm geçerdi, gerçekten...
Yaşım 34 bu arada,
Bu arada bu ay ilk kez bal-tarçın-çörekotu karışımını kullandım topicte kızların yazdıklarını okuduktan sonra,
Biliyorum zaten bu konuyla ilgili bir topic var ama o topicte hep faydalarından bahsedilmiş,
Benim sormak istediğim bu karışımın olumsuz yan etkilerini yaşayan var mı?
Mesela benim gibi hamile olmayıp da adeti uzun süre geçen ve testleri negatif çıkan arkadaşlar var mı, varsa en geç ne zamana adet olabilmişler, kendiliğinden mi yoksa söktürücü mü kullanmışlar....
Ya da ben menapoza mı giriyorum yoksa............
Yorum yaparsanız çok sevineceğim çünkü çok üzgünüm kendimi toparlamam lazım hala regl olmadım ve regl belirtisi de yaşamıyorum ama gebelik belirtilerim de yok.... Sadece midem kaynıyor ve ekşime yapıyor, hani ileri dönem hamilelikte bebek saçlı ondan miden yanıyor derler ya aynı öyle bir şey..... ve biraz akıntım da var, ve tam 21 kasımda yani tam adet tarihimde ateşim yükselmeye başladı... Bunun dışında gebe olduğumu hissettiren bir şey yok...
Bu herkesin mucize dediği bal tarçın acaba benim felaketim mi oldu....

Herkese iyi günler kızlar,
Benim son adetim 21 Ekim, beklenen günüm 17 Kasım, bugün 7. gün ama regl olmadım, defalarca idrar testi yaptım negatif...
Bugün de dayanamayıp kan testi yaptırdım, b-hcg 2 den küçük dediler.... :(:(:(:(

3 aydır siklusum 28 gün sürüyor tam 28. gün regl oluyorum, ancak kendimi bildim bileli ilk reglimden itibaren adetim hep 1 hafta ya da 4-5 gün önce olurdu, hatta bir iki sefer aydı iki kez bile olmuştu çok üzüldüysem sıkıldıysam,
Bunun dışında benim şimdiye kadar sadece hamileliklerimde günüm geçerdi, gerçekten...
Yaşım 34 bu arada,
Bu arada bu ay ilk kez bal-tarçın-çörekotu karışımını kullandım topicte kızların yazdıklarını okuduktan sonra,
Biliyorum zaten bu konuyla ilgili bir topic var ama o topicte hep faydalarından bahsedilmiş,
Benim sormak istediğim bu karışımın olumsuz yan etkilerini yaşayan var mı?
Mesela benim gibi hamile olmayıp da adeti uzun süre geçen ve testleri negatif çıkan arkadaşlar var mı, varsa en geç ne zamana adet olabilmişler, kendiliğinden mi yoksa söktürücü mü kullanmışlar....
Ya da ben menapoza mı giriyorum yoksa............
Yorum yaparsanız çok sevineceğim çünkü çok üzgünüm kendimi toparlamam lazım hala regl olmadım ve regl belirtisi de yaşamıyorum ama gebelik belirtilerim de yok.... Sadece midem kaynıyor ve ekşime yapıyor, hani ileri dönem hamilelikte bebek saçlı ondan miden yanıyor derler ya aynı öyle bir şey..... ve biraz akıntım da var, ve tam 21 kasımda yani tam adet tarihimde ateşim yükselmeye başladı... Bunun dışında gebe olduğumu hissettiren bir şey yok...
Bu herkesin mucize dediği bal tarçın acaba benim felaketim mi oldu....

canim kendini bu kadar uzme inş hamişsindir bende bu karisimi 2 ay denedim ama benim adetlerimi geciktirdi gunumden tam 1 hafta sonra oldum kendiliğinden ben artik alternatif tipa inanmiyorum bana yardimci olmadi inşş seninki tutmuşdur :ecrin_bebek:

yaaaaa, demek öyle, ben de acaba sadece bana mı olumsuz etki yaptı diye düşünüyordum, bak gerçekten olabiliyormuş, benim de tam bir hafta oldu geçeli bugün 7 gün bakalım ben de tek sebep bu karışımı düşünüyorum çünkü hayatımda hiç bebek yoksa bu kadar gecikmezdim.... dediğin gibi alternatif tıpa inanmamak lazım olan düzeni de bozuyoruz, şimdi uğraş dur işin yoksa önceden gelmesin diye dua ederdik şimdi de getirtmek için uğraşacağız desene, bu ay da boşa gitti, ne yapalım hayırlısı diyeceğiz artık,
Ayrıca çok teşekkürler narincim vakit ayırıp ilgilendiğin için, umarım Allah senin de gönlünde olanı verir sana....
Şimdi hamile misin?

canım senede bikaç kez adet sapmaları olması normalmiş,sen en iyisi bi doktora görün..

sağol canım ama işte dediğim gibi ben bildim bileli benim sapmam erken olmasıdır ya.. az önce narin arkadaşımız da yazmış onun da öyle olmuş ben de bu gün bekleyeyim yarın doktora gideyim senin dediğin gibi,,,

hayir canim değilim 8 ay oldu artik bu denedigim tek karisimdi
bu ay ilaclara başladim
ama sen bana bakma belki sana yaramisdir biliyorsun gec dollenmede ola biliyor bazen
inş. bende hamileyim diye yazarsin kisa zamanda opuyorumnanaktan

bu ay ilaclara başladim
ama sen bana bakma belki sana yaramisdir biliyorsun gec dollenmede ola biliyor bazen

ah be güzelim geç döllenme mi kalır bu zamana kadar bu gün 35. gün en son 18. gün ilişki olmuştu, zaten döllenme olduysa şimdiye kadar çoktan olması lazım yani 18 + 10 gün desek döllenme süresi için 28 yapar, bu gün benim 35 demek ki olmadı o da

hayırlısıyla bir adet olsam zaten ne karışım ne başka bir şey yapmayacağım olan düzenimi de bozdum yaa

canım benim bende bu karışımın ters etki yapan kurbanlarından biriyim. bende ilk kez kullandım ve bugün tam 20 gün gecikmesine rağmen hala adet olmadım.hamile de değilim.. bugüne kadar asla böle bi düzensizlik yaşamamıştım bu karışımdan sonra böyle oldu..dün doktora gittim tekrar.ultrasonla baktı kese,kist hiç bişey yok.. söktürücü verdi onu kullanıyorum dünden beri.. senin yine 7 gün olmuş,bi de bana bak:)) 20 gün yaa dile kolay...

karışımı bilemem ama stresten olmuşta olabilir canım ben 30günde1 oluyodum 26 güne düştü hiiç ileri gitmezdi bu ay korunmuyoduk 2gün geçince tahlil yaptırdım çok alıştırdım kendimi ama o.55çıktı sonuç hüsran bence psikolojik yani

cnm üzme kendini benim de adetimi geciktirdi ama 4-5 gün kadar ve sonrasında adet oldum. aynı şey incir küründe de olmuştu. sıra geldi soğan kürüne :)) ama doktor kontrolüne gitmeni tavsiye ederim için rahat etsin diye.

canım bende incir kürü kullandım 5.günü hastanelik oldum eşim ciddi üzldü ve kulanmamı yasakladı sonra bal tarçın yaptım 1 ay bişi olmadı ama ben bu ay uygulamadım yarın aşılam için dr randevum var yani kızlar biz kendi kafamıza göre şeyler yapıyoruz bence önce tıp insanlar yıllarca boşuna dirsek çürütmüyorlar değilmi kısacası bende zarraı olacağına inandım ve uygulamyı hemen kestim ama işe yarayan arkadşlarda var bilmiyorum adına inan üzüldüm yaşadıklarını tahmin edebiliuyorum rabbim tez zamanda meleklerine kavuştursun isteyen herkese versinnn sevgiler

serpilcim sağol canım haklısın önce tıp vallahi, ama bir umut işte ne yapalım, bir daha bana ders olsun artık

küçük kistler de adeti engelliyo canım benim 2ay önce olmuştu ama korkulacak bşe değil.
doktora git öğren.
sevgiler..

bu ay ilaclara başladim

canım benim bende bu karışımın ters etki yapan kurbanlarından biriyim. bende ilk kez kullandım ve bugün tam 20 gün gecikmesine rağmen hala adet olmadım.hamile de değilim.. bugüne kadar asla böle bi düzensizlik yaşamamıştım bu karışımdan sonra böyle oldu..dün doktora gittim tekrar.ultrasonla baktı kese,kist hiç bişey yok.. söktürücü verdi onu kullanıyorum dünden beri.. senin yine 7 gün olmuş,bi de bana bak:)) 20 gün yaa dile kolay...

karışımı bilemem ama stresten olmuşta olabilir canım ben 30günde1 oluyodum 26 güne düştü hiiç ileri gitmezdi bu ay korunmuyoduk 2gün geçince tahlil yaptırdım çok alıştırdım kendimi ama o.55çıktı sonuç hüsran bence psikolojik yani

cnm üzme kendini benim de adetimi geciktirdi ama 4-5 gün kadar ve sonrasında adet oldum. aynı şey incir küründe de olmuştu. sıra geldi soğan kürüne :)) ama doktor kontrolüne gitmeni tavsiye ederim için rahat etsin diye.

serpilcim sağol canım haklısın önce tıp vallahi, ama bir umut işte ne yapalım, bir daha bana ders olsun artık

kızlar çok sağolun destekleriniz için, gerçekten moralim düzeldi, en azından rahatladım sayılır iyi gibiyim, ama düşündükçe aklıma geldikçe yine de çok üzülüyorum keşke hiç yapmasaydım

aa bende bu karışımı yapmayı düşünüyodum regliyi düzenler yumurtalıkları besler diye duymuştum
zati ilaçlarla zar zor regl oluyorum ayyy o zaman iyiki yapmamışım yani

bende bu ay bu karisimi deniyorum henuz dort gun yedim, bese tamamlayip birakayim bari, gozum korktu zaten alternatif tiptan oldum olasi korkmusumdur simdi bunu okuyunca :uhm:

aa bende bu karışımı yapmayı düşünüyodum regliyi düzenler yumurtalıkları besler diye duymuştum
zati ilaçlarla zar zor regl oluyorum ayyy o zaman iyiki yapmamışım yani

bende bu ay bu karisimi deniyorum henuz dort gun yedim, bese tamamlayip birakayim bari, gozum korktu zaten alternatif tiptan oldum olasi korkmusumdur simdi bunu okuyunca :uhm:

kızlar bakın şimdi üzüldüm ama, yani birşeylere ben vesile olmak istemem, ben bu ay hayatımda ilk kez geciktim üstelik hayat boyunca o kadar sıkıntı, üzüntü ve stres yaşadım, ama hiç bir dönemimde geç kalmadı hatta günler önce oldu ayda iki kez olduğu oldu bu kötü dönemlerimde.
Bu nedenle bu karışıma bağlıyorum ve böyle olanlar var mı diye konuyu açtım.
Şimdi siz böyle deyince hani sebep olmak mani olmak istemiyorum ama, ne bileyim düşüncemi onaylamak istediğim için paylaşmak istedim acaba başkalarının başına gelmiş olabilir mi böyle bir şey diye... İyice araştırın olmazsa....
Umarım hepimizin hakkında hayırlı olur ne diyeyim hani idrar testlerinde silik milik birşeyler görebilsem yine umutlanacağım ama öyle de değil diye üstelik kan testim de 2 çıktı gecikmemin 7. gününde, bugün 35. gün en son 18. gün eşimle birlikte olmuştuk, yani geç döllenme ihtimali falan da yok ortada. Tüm bu sebeplerle en son bu karışım kaldı bahane edeceğim ben ona yordum bilmiyorum işte...

arkadaşlar bu kadar üzülmenize gerek yok bence
Bu ay düzeninizi bozması böyle devam edeceği anlamına gelmez
Öbür aya düzelir merak etmeyin
Bende de incir kürü benzer bi şey yaptı
sonraki ay normal düzenime döndü
yapmayın böyle
üzmeyin yok yere bu kadar kendinizi

Arkadaşlar böyle şeyler bünyeden bünyeye değişir
o nedenle birimizde yaptığı etkiyi ya da yan etkiyi
diğerimizde göstermeyebilir
hiçbirimiz denemeden bilemeyiz
olan 1 ayın başına gelir sadece