Merhaba,
ben hergün lenslerin içinde olduğum için sanırım sana yardımcı olabilirim, öncelikle
söyliyebilirm ki aylık lensler hijyen ve maliyet bakımından senelik lenslere göre çok daha iyi ve avantajlı firmalaar arasında da en güveniliri novartis yani freshlook tedarikçisidir.freshlook honey ( bal ) rengini denemeni tavsiye ederim pure hazel ela demek zaten açık kahve gözlerde yeşile yakın durur senin fikrin ama bence yine de frshlooka devam et
ya canım sen bu renkli lenslerden yana tecrübelisin ben de baya bi araştırdım, zaten senelerdir numaralı lense tabiyim, insan da değişiklik istiyo tabi arada
neyse ben şu soloticanın hydrocharme ocre sine özendim koyu kahve benim gözler :)
e bu lensler hijyenik açıdan, kullanım kolaylığı açısından, alerjik olup olmayışı açısından pek bahseden yok herkes rengini anlatıyo
ama arkadaşlar göz bu bi alerjik reaksiyon oluyo, konjiktivit adı altında, doktora gidiliyo 5-6 gün damla kullanmadan geçmiyo Allah korusun ya problemli bi ürünse
türkiyede olmayan bir lens, biz bunu alıp takmak istesek nerden,kimden alıcaz?
ad..selens.com mu senin tavsiye ettiğin ? iki harfi eksik yazdım bişey demesinler şimdi
eğer orasıysa aradım gümrükte problem yaşıyoruz dediler bana, 1 ay beklermişim
ilgin için teşekkür ederim canım :)
canım ben freshlook pure hazel almıştım ancak freshlookları (hangi rengini aldıysam) hepsini 1 ay kullanmak bir yana 3. 4. takışta yırttım..yırtılmayanların da uçlarında kopma oldu..bu lens bana dayanmıyor ama pure hazeldeki renk güzelliğini de diğer markalarda görmedim..yırtıldığında ne kadar icim acımıştı anlatamam..yıllık lenslerde aynı tonu bulamıyorum...
canım hazır seni bulmuşken sormak istiyorum...bir de freshlookların günlük olanları var ve bana aylık lensin 3-4 kere dayandığını düşünürsek 1 kutuda 5 çift lens olarak aylıktan da ucuz fiyata satılması sanki aylıktan daha iyi gibi dimi ? her hafta birini kullansam 1 ayı öyle çıkarırırım...solusyonla da uğraşmamış olurum... ama bir yorum okumuştum çok cıvık olduğunu ve göze yapıştığını lensi çıkaramadığını söylemişti o kişi....aylıkların su içeriği % 55 ve çok rahat..günlük olanlar da % 66 y mış...sence aylık mı alıyım günlük mü ?
rica ederim cnm ne demek
günlük lensler çıkar at lens yani açtığın bilisteri 1 kereye mahsus kullanabilirsin ertesi gün çöp olur o :) freshllok aylık olanı kullanamıyorsan solotika al yıllık kullanmak istersen de bence bir optikçi yada lensçiyi ziyaret ederek sofistik marka lensleri denemelisin birde rainbow elegance serisi muhteşemler tamamen doğal duruyo
yırtılması da zor :)
Güneş ben de soloticanın hidrocor ocre sini sipariş vermek istiyorum.Numarasız degil mi bir de senin siparis verdigin kapıda odeme yaptıgımız site hangisi bilgi verirsen cok sevinirim.
Güneş ben de soloticanın hidrocor ocre sini sipariş vermek istiyorum.Numarasız degil mi bir de senin siparis verdigin kapıda odeme yaptıgımız site hangisi bilgi verirsen cok sevinirim.
optikçi olmamıza ragmen solotıcayı ılk defa denıcem adını cok duymustum gercekten doğal duruyor mu ? fırmalar artık testır gondermıyorlar o yuzden emın olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım