- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
alttaki sanki karamel gibi
arkadaslar benimde saç rengim kestane küllü akuju ... bende sizin bu kahve köpüğü altın sarı karışımı yapasam tutar mı acaba koyu saçın üstüne...
kızlar yahu başka bir başlıkta şu yabancı gelin lorenin saç tonunu elde etmek için palette kahve köpüğü ile neva color altın sarısını karıştırın diyolar.lorenin saç rengi bal rengi olmadığına göre kafamçokkarıştı bu karışımı uygulayan varsa lütfen fotoğrafını çekip bizimle paylaşsın :uhm:
black catt bende yana yakıla arıorum o koyduğn resmden birincisini...kimse yardmcı olamadı bende arastrdm durdum koleston 6.4 bakır kızıl rengine yakın buldm istersen bi bak sanada öyle gelckmi?..1.resmdeki renge bayılıorm çok güsel bi bakır tonu gerçekden anlayan biri varsa nasıl elde edeblrm bi yardmcı olsn lüttfeeeeenn..yarına dedğm kolestonu dencm sonucu yazarm cnm..
vay anasını yaa. gözlerim yeşil-ela.. tenim beyaz.. doğal sac rengim de bu renk gibi bişiy... ben dışında herkes hayrandı saçlarıma.. gittim renkten renge boyadım.. hey gidi.. keşke ben de sevebilsem bu rengi de boyamasam saçımı..
Arkadaşlar farklı renk boyaların karıştırılması zararlı değil mi daha geçen gün bununla ilgili bir haber okumuştum
ben daha 3 gün önce boyadım saclarım cikolata kahvesiydi hafif kızılllık verdi o kdarrr hala bal köpüğnü tutturmak için elimden geleni yapıyorum gunde koleston kum taşı kızılını aldım bakalım ne olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?